serebellar isimli üyenin son içerikleri

1. serebellar

Gta 4'ü Nereden Alabilirim

teşekkür ederim değerli önerileriniz için
  2. serebellar

En İyi İptv Sağlayıcı

Durumum gereği internet üzerinden izliyebiliyorum sadece maçları tabii ki ilk başta tod tv'yi denedim berbat ötesi maç anında tak diye kesilmeler mi dersin 3 dakika geriden gelen yayın mı dersin çamur gibi görüntü kalitesi mi dersin bide bunların üstüne az buz bi para da istemiyorlar karşılığında...
  3. serebellar

Sonra mining yapmasınlar hocam benim bilgisayardan
  4. serebellar

hocam korsan iyi güzelde en güvenilir yerden indirmsem bile illaki bir trojan muhabbeti oluyor bilgisayar saçmalayama başlıyor ondan uzak durmaya çalışıyorum güvenilir korsan önerin varsa onada bakmak isterim 1788545787 valla 400tl de bir tık yüksek gibi geliyor sanki ya
  5. serebellar

En İyi İptv Sağlayıcı

Özellikle sorunsuz maç yayını izlemek istiyorsan stabil iptv yi öneririm. Daha öncesinde tod da kullandım tod da neredeyse 3 dakika geriden gelen yayın bunlarda 5 saniye geriden geliyor maçkolik bildiriminden önce görüyorum golleri.
  6. serebellar

Uzun zamandır gta 4 oynamak isityorum fakat steam gibi yerlerde çok uçuk fiyatlardan satılıyor neredeyse 20 yıllık oyuna da bu paraları vermek mantıkı gelmiyor torrent işine de bulaşmak istemiyorum bi tavsiyenir var mıdır nereden alıp da oynayabilirim?
  7. serebellar

Iphone 15 Pro Mu 15 Pro Max mi?

pro nun boyutları en güzel telefon boyutu bence max kütük gibi kalıyo
  8. serebellar

Süper Lig Maçları En Ucuz Nasıl İzlerim

stabil iptv den izleyebilirsin
  9. serebellar

Samsung Galaxy A37 Şimdi Alınır mı?

samsung'un ucuz telefonlarını almayın bence
Geri