sergens isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kuveyt Türk Kampüs Trendyol Yemek 350ye 200 kod

Nerden alınıyor bu kps adam akıllı anlatacak yok mu
  2. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

60w da 87 derece oluyo 50wda 83 derece sabit, işlemci kendini kısıtlayamıyor o sıkıntı, piyasaya göre ucuza iyi cihaz aldım mecbur böyle watt sınırlaması koyup kullanacağım gibi duruyor.
  3. S

İ7 14650 hx var 80w çekip 100 derece oluyor sıvı metalli işlemci, normalde aynı işlrmci 157w çekip 94 derece oluyor. Acer predator helios neo 16 4060 i7 14650hx
  4. S

Beyler ben bir tane bilgisayar aldım işlemcisi çok ısınıyor diye 3. Kere servise gönderdim, servis sorunu çözmeden bilgisayarı geri gönderiyor, şimdi ben ithalatçıdan doa raporu alırsam amazon değişim yapar mı veya muadil/üst model ürün gönderir mi? Amazon cihaza 1 yıl garanti veriyordu ama...
  5. S

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Steam cüzdan kodu lazım, alabilir miyiz acaba.
  6. S

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

Amazonda geçerli mi?
  7. S

❌İndirim Bitti! 🔥HAWK GAMING FAB V4 OYUNCU KOLTUĞU(5.799 TL)(KUPONLA)🔥

Denemeden, kupon şartlarını okumadan konu açmayın.
  8. S

❌İndirim Bitti! Intel Gamer days Hediye BF6 ve RTX 50.. serisi GPUlarda Hediye Borderlands 4

Ben 4 ekimde i7 işlemcili 4060lı pc aldım amazondan bu kampanyalara katılabilir miyim
  9. S

Bu konu aula f75i 4 çarpar 8e böler, amazon gibi bir şirketin böylesine ucuz ürünleri Türkiye de satması acayip iyi bie şey, amazonun yaptığını trendyol veya hepsiburada yapsa aynı güvenle kimse almaz.
  10. S

2. El ürün alıyorsunuz, sıfır paket mi bekliyorsunuz manyaklar.
  11. S

9 taksit vade fsrklı mı? Vade farksızsa hangi kart, keske bende böyle bir pc alabilsem dün öğlenden beri bakıyorum denk düşünemedim
  12. S

Beyaz süperlight 2 3400 falandı, mayıs ayında pembe olanı 4300e almıştım bugün beyaz olanı da aldım. 2. Elde bile 4 kya datılan mouse ama satmayacam yedekte dursun.
  13. S

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 Oyun Faresi 600 tl amazon

Uyumadan önce foruma bir bakayım dedim 1 tane yakaladım sanırım :D
  14. S

Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00WVTR i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 115W 40.999₺

30-40-50 kısacası değişken, parasını hak eden bir laptop bulursam alırım
Geri