Sergio-Muammer isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım GTA 5 ENCHANTED "GAME ERROR. PLEASE REBOOT AND RESTART THE GAME" SORUNU

Bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin kapatıp geri açmayı silip geri yüklemeyi herşeyi denedim ama işe yaramadı steam de oyunu başlattığımda oyun normal açılıyor gibi oluyor ama siyah ekranda kalıp bu hatayı veriyor
  2. S

GTA 5 Enhanced Başlatma Sorunu

Gerçekten düzeliyor mu yoksa bir tahmin mi
  3. S

Yaptım hiçbir işe yaramadı
  4. S

Hayır ki zaten bu yeni hesap
  5. S

Eskisi vardı sildim ve tekrar yüklemekle uğraşamam bundaki sorunu çözmem lazım
  6. S

böyle bir hata alıyorum oyun açılmıyor
  7. S

Yardım LAPTOP İÇİN TERMAL PED LAZIM

Hocam sağolun yeni gördüm ama aliexpress deki satış yerindeki fotoğraflarda işlemci ekran kartı hatta ssd bile gözüküyor o yüzden şüpheye düştüm ama büyük ihtimalle işlemci, ekran kartı için uygulamam onu
  8. S

Hocam bu Hocam bu upsiren olan daha ucuz onu almayı düşünüyorum işlemci ve ekran kartı için de kullanıma uygun mu 14.8 değeri var performansı da güzelmiş işlemci ve ekran kartı kullanımına uygunsa baya iyi olur
  9. S

EyvAllah hocam teşekkür ederim 1740874192 Hocam o işlemci ve ekran kartı için uygun diye biliyorum diğer bileşenler için ince kalıyor
  10. S

Hocam cidden çok çok çok teşekkürler adamsınız ve hangisi daha iyi iki üründe fiyatı yakın zaten iyi olanı alırım
  11. S

Tamam hocam sağolun
  12. S

Hocam teşekkürler ve kaç mm almalıyım ve extreme versiyonunda ne kadar fark vardır
  13. S

Laptopuma işlemci ekran kartı dışı iç aksamlar için termal ped lazım yurt dışında yaşıyorum bütçe fazla önemli değil önerilerinizi bekliyorum
  14. S

Yardım LAPTOP İÇİN TG 1 GRAM SIVI METAL YETERLİ OLUR MU

Laptopuma fazla ısındığını için thermal grizzly conductonaut 1 gram sıvı metal almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu
Geri