SergOrman isimli üyenin son içerikleri

1. SergOrman

Oyunlarda /FPS/ Düşüklüğü.

valla hocam nalet gelsin amd ekran kartına ya 3060 12 gb nvida varken daha mutluydum :) teşekkürler ilgin için.
  2. SergOrman

hocam selamlar.baştan sona inceledim ve neredeyse tek tek bir çoğunu yaptım.yine aynı sonuç desem yeridir.round başlamadan önce 450-600 arası seyreden fps round başladıktan sonra 150 lere kadar düşüyor ve oyun boyunca 200-250 arasında seyrediyor ama aşırı oynak ve çatışma-skill esnasında 100...
  3. SergOrman

yardımcı olabilecek ya da fikri olan kimse yok mudur ?
  4. SergOrman

bir sıkıntı var ama cidden çözemiyorum ve bu canımı sıkmaya başladı.
  5. SergOrman

Arkadaşlar selamlar.Amd Ryzen 5 7600x işlemci-9060 XT 16 Gb ekran kartı 16+16 olacak şekilde 5200 mhz ram 2 tb ssd 7000/7000 okuma ve 1 tb ssd mevcut. Valorantta ekte görüldüğü gibi düşük FPS alıyorum ve rekabetçi oynarken daha düşük alıyorum.100-150 lere kadar düşüyor. tüm driverlar...
  6. SergOrman

Yardım Ekran Kartı Değişimi

müsaitliğin var ise özelden konuşabilir miyiz?
  7. SergOrman

tam olarak kötü demiyeyim.büyük ihtimalle ben doğru ayarları bulamıyorum, alışılmışın dışına çıktığım içinde zorlanıyor olabilirim.
  8. SergOrman

dediğim gibi çok hakim değilim, youtube vb platformlarda da düzgün içerikler bulamıyorum.teşekkürler 1776441355 teşekkür ediyorum araştıracağım.
  9. SergOrman

büyük ihttimalle ben ayar yapmayı beceremiyorum.oyunların çoğunda (gta-rdr-crimson desert-expedition 33-valo-pubg-cs) gibi oyunlarda istediğim görüntü kalitesine sahip olamıyorum.saçlar,gölgeler vs vs.3060 12 gb ekran kartım varken daha memnundum desem yeridir yani. 1776441192 büyük ihttimalle...
  10. SergOrman

Arkadaşlar Merhabalar. Asus Dual Amd Radeon Rx 9060XT 16 GB ekran kartım mevcut.Ürünü 05.11.2025 tarihinde aldım ve o günden beri kullanıyorum. Uzun süredir NVDİA kullanıcısı olarak çok memnun kalmadığım için mevcut ekran kartımı yine NVDİA ile takaslamak istiyorum.max 13-15k bütçe üstüne...
  11. SergOrman

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi Lazım!

hocam ürüne baktım hoşuma da gitti açıkcası ama o bel kısmı sıkıntı malesef :(
  12. SergOrman

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi Lazım!

Selamlar.Başlıkta görüldüğü üzere Oyuncu Koltuğu ihtiyacım var.Hem işim gereği hem amatör bir oyuncu ve yayıncı olarak çok uzun süreler bilgisayar başındayım. 184 CM boy 65 KG ağırlığındayım.kuyruk sokumunda 2 tane de fıtık olduğu için bel desteği çok önemli.Kumaş olması tercihim çünkü yaz...
  13. SergOrman

Yardım Mouse Skates Önerisi

Görseldeki mouse yani pro x superlight 2 dex mouse kullanıyorum.Önerebileceğiniz fiyat/performans skates varsa yorumda belirtirseniz sevinirim.
  14. SergOrman

Öneri F/P Klavye Arıyorum.

inceleyeceğim teşekkür ederim.
  15. SergOrman

Öneri F/P Klavye Arıyorum.

önerini ya ben göremedim ya sen yazmayı unuttun hocam <3
Geri