Teşekkürler evt Huawei de o yüzden almıyacağım
1768749166
Yani hocam xiomi yi alsam kalem pek bi işe yarmas mı diyiyorsunuz yani en azından yazılır değil mi-?
1768749276
Eyw hocam stok gelmezsse öyle bi tane alırım
Merhabalar arkadaşlar ,ben tablet alacağım da not almak ders çalışmak için. Bana tablet önerebilir misiniz
Bazı arkadaşlar şunlardan bahsetmişti;
-Xiaomi pad 2
-Honor x9
-Galaxy tab a9
Bi aklıma yatan xiominin oldu (kalem desteği bulunan tablet va rmı bu fiyata ve bu yazdıklarım nasıldır.)...
Okuma hevesi bırakmadılar ki. Okul dediğin gerçekten bir şeyler öğrendiğin ezbere değilde mantığa dayalı kendi başına yapbozu birleştirdiğin "eğitim-öğretim" aldığın. yeri gerektğinde eğlenebildiğin yerdir..
1723134000
Malesef hocam - ne yapmalı-ülkenn psikolojisi bozk zaten.
Merhabalar ben 17 yaşındayım vee bilirsiniz bir çok kişi gibi ülkeden kaçmaya çalışan bir gencim. İngiltere de "computer science" okumak istiyorum(kısmetse aetık) 12.sınıfa geçtim ve dil öğreniyorum yani A1-A2 derece pes etmeden ilerlemeye çalışıyorum normalde dil okuluna gidip 2 ay öğrenim...
Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi udemy de indirmek için bir çok yol ararım bulamadım şimdi ise telefona indirdim çevrdmdışı modu diye de uygulama exo olarak kaydetti indirdikşerimi ben bu exo ları mp4 yapabilir miyim yani bneim galerime gelsinler direk olamaz mı? (Bu dosyaların içinde bir...