serhatakgl isimli üyenin son içerikleri

1. S

Kendi CO-OP Multiplayer PC Oyunu Yaptım

Teşekkürler dostum. Çok teşekkürler! :)
  2. S

Haklısın kardeşim, senin de haklı olduğun yerler var. Korku oyunları hep eleştirdim. Tabii benim koşullar ortada. Çok teşekkür ediyorum hocam.
  3. S

Çok teşekkürler :peepokalp: Fiyat henüz belli değil hocam. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar 😊 Twitch yayıncılarına ulaşacağım da dediğim gibi ortada tam anlamıyla bitmiş bir oyun yok henüz. Bodycam meselesine katılıyorum, yeni trende uyum sağlamak gerekiyor, oyuna tam oturdu. Oyun motoru...
  4. S

Dediklerini dikkate aldım hocam :) Fragman konusunda evet yayınladım, bu saatten sonra değiştiremem ama ben de fark ettim o detayları. Çok teşekkür ediyorum, sağ olun (y) Twitter'da gördüğünüze göre reklamı iyi yapmışım :D İnanın her tarafta paylaştım, yine de hala yetersiz. Fiyat konusunda...
  5. S

Kamera hareketlerini kısacak bir ayar ekleyebilirim. Bu denli hareketli olmasının sebebi Bodycam hissiyatını vermek ve özgün bir oyun olmaktı. Teşekkürler. Teşekkür ederim! Hahaha teşekkürler. İstek listesine eklemeyi unutmayın:D
  6. S

Teşekkürler :) Hocam korkuttuysam ne mutlu bana .d Çok teşekkürler. Hocam dediklerin çok doğru. Hazır kullandığım modeller elbet var. Burada ben algı meselesini önemsiyorum. "Bazı modeller hazır" cümlesini kurmak bile sanki her şey hazırmış algısı yaratıyor oysa ki durum öyle değil, bunu...
  7. S

Arkadaşlar selam, yıllar önce FPS türünde ilk mobil oyunumu yayınlamıştım, maalesef başarılı olamadım. Pes etmek yok dedik, 2. oyunumu yayınladım (Powerwashing car simulator) bu ise Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerden indirildiği için hiçbir şey getirmedi. Ayrıca zaman ayıramadığım için...
Geri