Serhatfield isimli üyenin son içerikleri

1. Serhatfield

Öneri Maksimum 5.000 TL Gaming Wireless Kulaklık önerisi

Hocam bunu gördüm ama bir çok çeşidi var. Nova 3, 3x, 5, 7, 7P ... Ben de Steelseries'e sıcak bakıyorum ama hangi modeli seçmeliyim. Aradaki fiyat farklarına değecek teknik özellikler var mıdır?
  2. Serhatfield

Öneri Maksimum 5.000 TL Gaming Wireless Kulaklık önerisi

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. 5000 tl bütçe ile bir gaming kulaklık arıyorum ama aradığım bazı kriterler var. Kumaş padlere sahip, kablosuz (mümkünse wireless) ve harici bir mikrofon kullandığım için ya mikrofonu çıkarılabilmeli ya da gizlenebilir olmalı. Kulaklıkar için çok bilgim yok...
  3. Serhatfield

Öneri Intel I9 11900KF işlemci için anakart önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar. Şu an sistemimde takılı anakartım MSI Z590 carbon wifi modeliydi. İkinci el olarak işlemci ve anakart set olarak almıştım. Sonradan farkettik ki içerisindeki pinlerden bir kaçı eğikti ve düzeltirken bir pin koptu. Ram slotlarım sıkıntılı şekilde yaklaşık bir yıl...
  4. Serhatfield

Öneri Bütçeni söyle Monitör önereyim 🖥️(Ekim 2024)

Peki 2k oled için 32" ne önerirsin fiyat performans olarak? cevabın için teşekkürler bu arada <3
  5. Serhatfield

Öneri Bütçeni söyle Monitör önereyim 🖥️(Ekim 2024)

Kral 3080ti'lı bi sistemim var oled almak istiyorum 2k mı 4k mı önerirsin? bir de hem 2k hem 4k için oled 144hz+ ne önerirsin en uygun fiyatlı? bütçe 20.000-30.000 ama 4k oled için belki zorlarım
  6. Serhatfield

Ram Frekansı Artırınca Mavi Ekran Alıyorum

Hocam selam tekrar. RAM'leri 3200'e overclockladım yalnız yine mavi ekran aldım. Tekrar selam dostum. Anakartım Gigabyte B450 Aorus Elite
  7. Serhatfield

Hocam deneyeyim de ramler 3000MHz bir sıkıntı çıkmasın? daha önce hiç yapmadım overclock pek tecrübeli değilim.
  8. Serhatfield

Hocam tam anlayamadım dediğinizi :D CL16 Ram bu arada. 1595177342 İşlemcinin modeli Ryzen 2600X hiç overclock yapmadım hocam.
  9. Serhatfield

Hocam merhaba videoyu izledim baştan sona. Yalnız bilgisayarı açmada sıkıtnı yaşamıyorum. Şuan 2100MHz'de kullanıyorum mecburen. 2933'e çıkardığımda da açılıyor ama 1-2 saat sonra mavi ekran alıyorum.
  10. Serhatfield

Öncelikle herkese selamlar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim sorunu yaşıyorum. Hemen sistem özelliklerimi yazarak konuya geçiyorum. Anakart: Gigabyte B450 Aorus Elite Ekran Kartı: MSI RX570 8GB Armor İşlemci: Ryzen5 2600X RAM: 3x8 Corsair Vengeance 8GB 3000MHz Arkadaşlar anakartımın RAM...
Geri