Hocam bunu gördüm ama bir çok çeşidi var. Nova 3, 3x, 5, 7, 7P ... Ben de Steelseries'e sıcak bakıyorum ama hangi modeli seçmeliyim. Aradaki fiyat farklarına değecek teknik özellikler var mıdır?
Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar.
5000 tl bütçe ile bir gaming kulaklık arıyorum ama aradığım bazı kriterler var. Kumaş padlere sahip, kablosuz (mümkünse wireless) ve harici bir mikrofon kullandığım için ya mikrofonu çıkarılabilmeli ya da gizlenebilir olmalı. Kulaklıkar için çok bilgim yok...
Arkadaşlar herkese selamlar. Şu an sistemimde takılı anakartım MSI Z590 carbon wifi modeliydi. İkinci el olarak işlemci ve anakart set olarak almıştım. Sonradan farkettik ki içerisindeki pinlerden bir kaçı eğikti ve düzeltirken bir pin koptu. Ram slotlarım sıkıntılı şekilde yaklaşık bir yıl...
Kral 3080ti'lı bi sistemim var oled almak istiyorum 2k mı 4k mı önerirsin? bir de hem 2k hem 4k için oled 144hz+ ne önerirsin en uygun fiyatlı?
bütçe 20.000-30.000 ama 4k oled için belki zorlarım
Hocam merhaba videoyu izledim baştan sona. Yalnız bilgisayarı açmada sıkıtnı yaşamıyorum. Şuan 2100MHz'de kullanıyorum mecburen. 2933'e çıkardığımda da açılıyor ama 1-2 saat sonra mavi ekran alıyorum.