SerhatGazeloglu isimli üyenin son içerikleri

1. SerhatGazeloglu

Yardım 1500 TL Mouse önerisi

Selamlar almışken iyi bir mouse almak istiyorum bütçeyi çıkab ilirim ama üzerine çıkmamam daha iyi olur araştırmalarım sonucu birkaç model buldum ancak karar veremedim...
  2. SerhatGazeloglu

TEMİZ FORMAT | BİLGİSAYAR BEKLENMEDİK ŞEKİLDE YENİDEN BAŞLATILDI HATASI

Bilgisayarıma temiz format atacaktım. Rufus ile ISO dosyasını yazdım vs. Kurulum ekranını hallettim daha sonra PC yeniden başlatıyor ve bu hatayı alıyorum. Biraz araştırdım Regedit üzerinden bir ayar yapıyorlar onu da yaptım ancak hala durum aynı. Ve gördüğüm kadarıyla bu normal sıfırlamada...
  3. SerhatGazeloglu

Yardım Witcher 3 oyun açılmıyor

Steamden oyunu başlata tıklıyorum REDLauncher açılıyor oradan oyna diyorum sonrasında launcher kapanıyor, steamde oyun çalıştırılıyor olarak görünüyor ama açılmıyor. DX11 ve DX12 yi denedim ama ikisindede aynı Ekran kartı güncel durumda.
  4. SerhatGazeloglu

Çözüldü✓ DURDUK YERE DEPOLAMA ALANIM DOLDU

Yok hocam o şekilde bir şey değil, durduk yere birden doldu dediklerinizi zaten yaptım ancak onlarla ilgili birşeyde yok, virüs testinde 0 tehdit bulundu crackli birşeyde kullanmıyorum zaten pc de, ek olarak ssd analizi de yaptım %100 sağlık bir sorunu yok.
  5. SerhatGazeloglu

Çözüldü✓ DURDUK YERE DEPOLAMA ALANIM DOLDU

Az önce RDR2 oynarken birden ekranda Düşük disk uyarısı belirdi (internetten bulduğum görsel ekte) Baktığımda SSD'de 176 mb boş yer vardı, ancak ssd'm de normalde 40 GB boş yer vardı birden depolama alanı doldu üstelik hiçbirşey yüklemedim de, diskten geçici dosyaları temizleme vs. herşeyi...
  6. SerhatGazeloglu

MONİTÖR HAPORLÖRÜNDEN SES GELMİYOR

Monitörüm: Rampage RM-550 Tactical Monitörün kendi hapörlörü bulunmakta, aygıtlarda görünüyor ancak ses gelmiyor monitörün tuşlarından Kurulum bölümüne geldiğimde Ses kısmı var fakat kapalı bir şekilde müdahale edemiyorum. Monitör kendi kutusundan çıkan Display Port kablosu ile bağlı.
  7. SerhatGazeloglu

BIOS RAM PROFILI SONRASI AÇILMIYOR

CPU: AMD Ryzen 5 5500 Ram: GSkill 3600MhZ (8GB x2) 1668961955 Tüm güncellemeleri yaptım hocam.
  8. SerhatGazeloglu

BIOS RAM PROFILI SONRASI AÇILMIYOR

Ramlerim 3600 MhZ desteklemesine rağmen 2133 MhZ de çalışıyordu BIOS üzerinden Profile #1', seçtim 3600 MhZ olarak gösterdi Save & Exit tıkladıktan sonra ekran gelmedi, pc kapatıp açtım pc çalışıyor ama açılmıyor. BIOS pilini söküp taktığımda düzeldi ama yine 2133 MhZ bu neden kaynaklanmış...
  9. SerhatGazeloglu

Öneri 3.000₺ bütçe ile 2.el Ekran Kartı Önerisi

Bende birçok ilan buldum ancak Ankara içi arıyorum.
  10. SerhatGazeloglu

Fiyat ve yer neresi?
  11. SerhatGazeloglu

2. El ekran kartı arıyorum bütçem 3.000₺ Bu fiyata hangi kartları önerirsiniz?
  12. SerhatGazeloglu

Nova6600 vs Ultima6600 vs Webtekno Souldash

Dün gece 12k idi sistemi gördüğümde sevindim bugün sipariş verecektim bi baktım 14k olmuş :/
  13. SerhatGazeloglu

Souldash: 13k Ultima6600: 14k Nova6600: 14k
  14. SerhatGazeloglu

Merhabalar bir sistem almayı düşünüyorum 3 tane hazır sistem buldum bunlardan hangisini almalıyım?, veya bu fiyatlarda daha iyi bir sistem var mıdır?. Oyun oynamak ve yayın yapmak için bir sistem arıyorum. (Ultima ve Novanın ekran görüntülerini koydum webtekno ise linkte mevcut.) Souldash...
  15. SerhatGazeloglu

[YARDIM] DonanımArşivi GT2 intel | Sıfırdan toplama

Özet olarak şuan seçeneklerim şunlar; ULTIMA-6600 NOVA-6600 Fiyat: 10k | 2.el Aynı ilde elden; * Kasa ve donanımları 2020-10-10 tarihinde toplu olarak alınmıştır. (Faturası mevcut.) * Kutu fatura mevcut * Ekran kartı 2022-02-11 tarihinde alınmıştır. (Faturası mevcut.) İŞLEMCİ : Ryzen 5 3600 6...
Geri