SerhatKRbb isimli üyenin son içerikleri

1. SerhatKRbb

🔥İndirim Hyper X Cloud Stinger 3 Kablosuz 3299tl Vatan

Beyaz degilde PlayStation modeli var o da 5999 tl zaten Vatanda beyaz olarak kablolu Playstation modeli var 1784917289 Ben de çok iyiymiş gibi geldigini düşünmüyorumda sanırım bu fiyatlarda gaming işi kablosuz hiç yok
  2. SerhatKRbb

Cloud 3 S önceki versiyonun güncel hali olarak çıktı ki bundan oyun amacıyla çok çok daha iyidir. Bu bence hyper x in piyasada uygun fiyatlı kulaklıgı kalmadı diye çıkardıgı bir model muhtemelen 3300 olmasada 4000 e yakın fiyatlarda çok çok rakibi vardır. 3300 bence verilebilir 3 ay taksitle...
  3. SerhatKRbb

Onlar kablolusu hocam dedim ya
  4. SerhatKRbb

LiNK Piyasaya yeni girdi. Hp Store fiyatı 5999TL Avrupa Fiyatı 100Euro ancak yeni geldiginden bilmiyorum performansını ayrıca sanırım vatan fiyat hatası ile girmiş kablolusu ile aynı fiyat.
  5. SerhatKRbb

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

Hocam ben 2 kere hem klavye hem kulaklık aldım 1tlye . Hesabı önce herşeyini hazırla adresini falan ayarla. Zamanı gelince 5 tane sekme açıyorum hepsinde sepete ekleyip ödemeye gitmeye calısıyprum 10-15 dakika sürüyor ama ödeme kısmına geliyorsun. Normal kartla almaya çalıştıgında çok kez sorun...
  6. SerhatKRbb

Öneri Vivo X300 İçin Kılıf Önerisi

Sordum Yok haci dediler. 7 yildir piyasada sanirim insan diger cihazlarinda tepe modellerini yapar. İndirimde diye pembesini aldik Hafif meşrep geziyoz .
  7. SerhatKRbb

Öneri Vivo X300 İçin Kılıf Önerisi

Vivo X300 kullananlar kılıf nereden aldiniz , Kendi tasarimim kilif kullanmak istiyorum ama pek bulamadim varsa satis yeri bilen yada satan yazarsa sevinirim
  8. SerhatKRbb

10'lu Pamuklu Dikişsiz Düz Gündelik Bilek Boy Çorap 152,92 TL

Aslında Bambu çorapta %30-40 pamuk. Çorapçıyım en rahati bambu>tencel>modal>pamuk en kalitelisi modal>bambu>tencel>pamuk benzer fiyatlarda modal bulunuyorsa herzaman onu tercih edin 1 seneye kadar kullanırsınız.
  9. SerhatKRbb

🔥İndirim Asrock 9070XT Taichi 39.600 TL

Taichinin anakartı çok güzel ya kartı bende beğenmedim
  10. SerhatKRbb

🔥İndirim Ryzen 7 7800X3D 14.500 TL

Kanka eskiden 9700x 12k 7800x3d 16k ydı o zaman mantıklıydı 9700x. Ama şuan sadece 1500 tl farkla en iyi 2-3 oyun işlemcisinden birini almak baya big deal.Soğutma 3-5 derece sıcaklıgın bir önemi yok bence iş içinde 9700x önde tabiiki ama genel iş performansı olarak ikiside ortalamanın altında...
  11. SerhatKRbb

❌İndirim Bitti! Vatan %20 indirim - Intel Core Ultra 5 245KF 7359 TL

Kanka L3 önbelleği artıyor. çekirdek sayısı artıyor şuan 13k olabilir zaten üstte yine yorum yaptım daha yeni çıktı diye 2-3 sitenin şişirmesi diye. Ayrıca işlemci alıyorsun nasıl bir fark bekliyorsun msrp 450 dolar olan ultra 7 275k yı geçiyor 250k plus modeli senin attıgın ektede oldugu gibi...
  12. SerhatKRbb

Yeni geldi diyedir bence. 199 dolar etiketli ürün 13k satmaları zaten sacmalık. Acelesi olan konudakini de alabilir ama aynı fiyatlara inecegi takdirde gercekten güzel farklar var
  13. SerhatKRbb

Ultra serisinin yeni 2 işlemcisi gelecek bunları almayın onları bekleyin. Çok fark var hem çekirdek sayısında hem de önbellekleri artıyor
  14. SerhatKRbb

🔥İndirim Baseus Bass BP1 NC Kulakiçi Kulaklık 999TL

Melobuds pro ben önermiyorum şuanda capsule 3 pro kullanıyorum o güzel baya. Melobuds pro hem bendeki hemde kardeşime almıştım ikiside 3. 4. aylarında ses azalması sorunu yaptı
Geri