SerhatKRbb isimli üyenin son içerikleri

1. SerhatKRbb

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

ben kullanıyordum 2000Hz ve üstünde pil gerçekten hızlı bitiyor ben 500hz e çekmiştim 1 ay gidiyor sarj
  2. SerhatKRbb

Yeni Teklif Edilen Pakete Geçmelimiyim? Türk Telekom

Şuanda aktif olarak Degerli Prime 100Gb kullaniyorum. 100Gb internet +sinirsiz instagram youtube gibi seyler veriyor. Faturam ise 779 TL. Anasayfamda çıkan Teklif ile Değerli Prime 150GB yine youtube ve instagram sinirsiz olarak 940TLye teklif geldi. Şuanki Taahhutum Ekim ayinda bitiyor...
  3. SerhatKRbb

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar Vivo X300 Web'e Özel Sepette 66k

Bende x200Fe ile s25-ip17 arasindaydim Bunun 60k olmasi ve yanindaki cok fazla hediyesi cezbetti Aldim Harika cihaz bence. Pil suresi çok iyi ben 16 saat calisiyorum aktif kullaniyorum bitmiyor sarj
  4. SerhatKRbb

A73 üm ile ayni ses seviyesini veriyor Belki daha dusukte olabilir beni etkilemedi. 6.3inç kompakt en iyi cihazlardan biriei 1785999111 fatih25 kodu hala calisiyor. Ayrica Kendi sitesinde Termos Anahtarlik Kablosuz Kulaklik telefon standi hediyeleride var
  5. SerhatKRbb

Kendi Sitesinde Cihan25 koduyla 2aydir 59.999TL Bende var arkadasin dedigi gibi ses seviyesi az onun disi çok güzel cihaz bence
  6. SerhatKRbb

Vatanpc En Ucuz Asrock Challenger Rx9070xt 36.319tl

Dün amazonda Gigabyte X870 A İce vardi 15 bine iyimiydi hatirlamiyorum bi bak istersen
  7. SerhatKRbb

🔥İndirim Coverzone Notebook Standı 2in1 Ayarlanabilir 218,70 TL

Ben 57 liraya almistim indirimde Acer laptopda 16inv biraz dengesiz duruyodu suan Vivobook 14inçte baya guzel
  8. SerhatKRbb

🔥İndirim Hyper X Cloud Stinger 3 Kablosuz 3299tl Vatan

Beyaz degilde PlayStation modeli var o da 5999 tl zaten Vatanda beyaz olarak kablolu Playstation modeli var 1784917289 Ben de çok iyiymiş gibi geldigini düşünmüyorumda sanırım bu fiyatlarda gaming işi kablosuz hiç yok
  9. SerhatKRbb

Cloud 3 S önceki versiyonun güncel hali olarak çıktı ki bundan oyun amacıyla çok çok daha iyidir. Bu bence hyper x in piyasada uygun fiyatlı kulaklıgı kalmadı diye çıkardıgı bir model muhtemelen 3300 olmasada 4000 e yakın fiyatlarda çok çok rakibi vardır. 3300 bence verilebilir 3 ay taksitle...
  10. SerhatKRbb

Onlar kablolusu hocam dedim ya
  11. SerhatKRbb

LiNK Piyasaya yeni girdi. Hp Store fiyatı 5999TL Avrupa Fiyatı 100Euro ancak yeni geldiginden bilmiyorum performansını ayrıca sanırım vatan fiyat hatası ile girmiş kablolusu ile aynı fiyat.
  12. SerhatKRbb

❌İndirim Bitti! İncehesap 23.00 Gece Fırsatı: Gizemli Gaming Klavye Kampanyası (150 Adet Stok)

Hocam ben 2 kere hem klavye hem kulaklık aldım 1tlye . Hesabı önce herşeyini hazırla adresini falan ayarla. Zamanı gelince 5 tane sekme açıyorum hepsinde sepete ekleyip ödemeye gitmeye calısıyprum 10-15 dakika sürüyor ama ödeme kısmına geliyorsun. Normal kartla almaya çalıştıgında çok kez sorun...
  13. SerhatKRbb

Öneri Vivo X300 İçin Kılıf Önerisi

Sordum Yok haci dediler. 7 yildir piyasada sanirim insan diger cihazlarinda tepe modellerini yapar. İndirimde diye pembesini aldik Hafif meşrep geziyoz .
  14. SerhatKRbb

Öneri Vivo X300 İçin Kılıf Önerisi

Vivo X300 kullananlar kılıf nereden aldiniz , Kendi tasarimim kilif kullanmak istiyorum ama pek bulamadim varsa satis yeri bilen yada satan yazarsa sevinirim
Geri