Beyaz degilde PlayStation modeli var o da 5999 tl zaten Vatanda beyaz olarak kablolu Playstation modeli var
1784917289
Ben de çok iyiymiş gibi geldigini düşünmüyorumda sanırım bu fiyatlarda gaming işi kablosuz hiç yok
Cloud 3 S önceki versiyonun güncel hali olarak çıktı ki bundan oyun amacıyla çok çok daha iyidir. Bu bence hyper x in piyasada uygun fiyatlı kulaklıgı kalmadı diye çıkardıgı bir model muhtemelen 3300 olmasada 4000 e yakın fiyatlarda çok çok rakibi vardır. 3300 bence verilebilir 3 ay taksitle...
LiNK
Piyasaya yeni girdi. Hp Store fiyatı 5999TL
Avrupa Fiyatı 100Euro ancak yeni geldiginden bilmiyorum performansını ayrıca sanırım vatan fiyat hatası ile girmiş kablolusu ile aynı fiyat.
Hocam ben 2 kere hem klavye hem kulaklık aldım 1tlye . Hesabı önce herşeyini hazırla adresini falan ayarla. Zamanı gelince 5 tane sekme açıyorum hepsinde sepete ekleyip ödemeye gitmeye calısıyprum 10-15 dakika sürüyor ama ödeme kısmına geliyorsun. Normal kartla almaya çalıştıgında çok kez sorun...
Sordum Yok haci dediler. 7 yildir piyasada sanirim insan diger cihazlarinda tepe modellerini yapar. İndirimde diye pembesini aldik Hafif meşrep geziyoz .
Vivo X300 kullananlar kılıf nereden aldiniz , Kendi tasarimim kilif kullanmak istiyorum ama pek bulamadim varsa satis yeri bilen yada satan yazarsa sevinirim
Aslında Bambu çorapta %30-40 pamuk. Çorapçıyım en rahati bambu>tencel>modal>pamuk en kalitelisi modal>bambu>tencel>pamuk benzer fiyatlarda modal bulunuyorsa herzaman onu tercih edin 1 seneye kadar kullanırsınız.
Kanka eskiden 9700x 12k 7800x3d 16k ydı o zaman mantıklıydı 9700x. Ama şuan sadece 1500 tl farkla en iyi 2-3 oyun işlemcisinden birini almak baya big deal.Soğutma 3-5 derece sıcaklıgın bir önemi yok bence iş içinde 9700x önde tabiiki ama genel iş performansı olarak ikiside ortalamanın altında...
Kanka L3 önbelleği artıyor. çekirdek sayısı artıyor şuan 13k olabilir zaten üstte yine yorum yaptım daha yeni çıktı diye 2-3 sitenin şişirmesi diye. Ayrıca işlemci alıyorsun nasıl bir fark bekliyorsun msrp 450 dolar olan ultra 7 275k yı geçiyor 250k plus modeli senin attıgın ektede oldugu gibi...
Yeni geldi diyedir bence. 199 dolar etiketli ürün 13k satmaları zaten sacmalık. Acelesi olan konudakini de alabilir ama aynı fiyatlara inecegi takdirde gercekten güzel farklar var
Melobuds pro ben önermiyorum şuanda capsule 3 pro kullanıyorum o güzel baya. Melobuds pro hem bendeki hemde kardeşime almıştım ikiside 3. 4. aylarında ses azalması sorunu yaptı