Öncelikle çalışmaya ekimde başlamış biri olarak söylüyorum geç değil, ea öğrencisi olup sayısaldan girdim. Oldukça zorlandım ama çalıştığınızın karşılığınızı alacağınız bir sınav. Her dersten farklı youtube kanallarını izleyerek hangisi size en yakın onu seçmek en önemlisi çok zamanınızı almaz 1...
S9, Air m2 ile eş değer diyebiliriz, S9 daha üstün tabii ama marka takıntısı olanlar atlar şimdi ipad diye o yüzden girmeyeceğim pek o konulara. Mağazaya gidip S9 ve S9+ modellerini karşılaştırmak mantıklı olacaktır. Boyutsal, ram ve depolama olarak fark var sadece. Değerlendirip karar...
Amerika, ingiltere gibi ülkeleri hedeflemiyorum dediğiniz gibi oralarda işe girmek kolay değil. Acaba kuzeninize ulaşma imkanım varmı ? Dil ve yazılım konusunda belki deneyimlerini aktarır şimdiden çok teşekkür ederim.
Evet haklısınız o konudan dezavantajı var, air m2'de biraz daha az ses geliyor o konuda ilerlemişler fakat eskisiyle karşılaştırdığımda sessiz ortamda yine tak tak sesini alıyorsunuz . Samsung tarafında ki kalemler ses konusunda iyi bir noktadalar.
Evet en mantıklısı o olur, sadece not film işlemleri için ipad 9.nesil yeterde artar. Rahatlıkla 3 - 4 sene götürür. Depolama sorunu yaşamadığınız takdirde farklı cihaza geçmek maliyet kaybı. Onu da bulut kısmından halledebilirsiniz zaten.
İpad 9.nesili yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum onu kardeşime verdim hala kullanıyor, onunla karşılaştırdığımda ona nazaran şarjı %30 civarında daha hızlı gidiyor. 9.nesilde sabah 10'dan akşam 10'a kadar rahatlıkla götürüyordu. Air m2'de ise akşam 5 - 6 civarında şarjı bitmiş oluyor, genelde ders...
Ben şarj konusunda kötü olduğu için iade ettim. 2 - 3 yıl sonra bataryasının öleceğini düşündüğüm için pek mantıklı değil bu fiyata. Daha iyi alternatiflere bakın sırf marka ve kampanyası var diye tercih etmeyin. Çoğu kişi kullanmadan öneriyor, 2 - 3 sene sonra elinizde kalır tablet. Yoğun...
Bana fazla gelmişti hem ücret hem özellik bakımından, düşük işlemci gücü isteyen hobiler yaptığım için iade ettim. Onun dışında iyi cihaz. 7 - 8 yılı devirir heralde.
Maalesef yetmiyor deneyimlemiş biri olarak söyleyim, güncellemeleri vs. geliyor. Şöyle söyleyim 1 - 2 sene rahatlıkla çok büyük dosyalarla uğraşılmayacaksa rahatlıkla işinizi görür. 2 seneden sonra gelecek güncellemeler vb. depolama alanı ciddi oranda azalıyor duruma gelir. Bu konuda da...
Sadece ders amaçlı ilerleyeceksen ipad 9.nesil 256gb 4 - 5 sene rahatlıkla işlerini görecektir. Uygun fiyata ekleyebilirsen kılıf kalem ile beraber 15 bine güzel bir takım yaparsın.