Oled mat bile olsa IPS’ten iyide bunun konuyla ne alakası var. IPS konuda geçmedi bile sen kendin bi anda ortaya attın. Ben mat olede laf ediyorum sen...
tabii ki hayır mat oledden iyi bi panel varsa o da glossy oleddir IPS falan kıyas kabul etmez
Mat oled sevmeme sebebim oled monitörleri en iyi görüntü için...
Öncelikle yeşilden Bluerr ben, Yeşilde engellemiştim ama burada gördüm dayanamadım yazıyorum.
OLED ile IPS kıyaslamak mantıksız, aynı kulvarda değiller...
hoca olede paran yetmediyse de sallamana gerek yok sanki tayfun hoca tüm monitör konularında yardımcı oluyor bana da 4k 60 hz ips monitör önermişti 9kya...
Karşına çıkan ben miyim? Milyonlarca soru yağmuruna tutan sensin. Yok garanti ver, yok destek ver, yok g65b niye aldırmadın, yok IPS tezek gibiyse niye...
Philips Evnia 27M2N3501PA/00 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü
Bu monitöre göre artısı nedir? (Yakın zamana kadar 10bine satılıyordu, 400tlcik...
bu marka bildiğim kadarıyla HKC firmasının alt markasıdır. Malzeme kalitesi çok iyi olmasa da f/p ürünleri arasında ben almayı tercih etmiyorum bilindik bir...
Başlığa fiyatını yazsan daha iyi olur kanka ayrıca bende düz r50i vardı.670 e almıştım o fiyata iyidir, ama bence bu bütçelere çıkılmışken, cmf buds 2...