ptm kullan 3-4 derece düşüyor pump out olmuyor
https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-xtp-001-38-38-0-2mm-22-5w-m-k-yuksek-performansli-termal-ped.html...
Mx-7 aldım hem masaüstünde hem laptopta kullanıyorum. Kesinlikle şuan mx-7 pump out konusunda çok iddialı. Üreten mühendisler de özellikle pump out için...
Hocam forumda bile aratsanız monitör ismini Dünya bir bilgi çıkar karşınıza. 4 tuşa basmak çok zor olmasa gerek. Basit karşılaştırma 10k lık monitör 6-7k ya...
Hocam işyerinde hp laptop var ve mx4 sürüyorum ama 4-5 ay içinde pump out oluyor ve fan deli gibi çalışıyor. Laptop özelinde önereceğin bir termal macun var mı?
Mx4 artık alınacak macun değil. Önemli olan sadece derece değil artık pump out olmasın diye macunlar çok yoğun. Mx4 ü laptoplarda kesinlikle tavsiye...
hp victus giriş, hp omen orta, hp omen max üst seri olarak geçiyor. lenovo loq-legion-legion pro, asus da giriş tam olmasa da v16-tuf-strix diyebiliriz...
Bu cihazın rakibi legion pro serisidir. Bilmeyenler damlamış hemen yorum yapıyor cihaz alt kapak hariç komple metal kasaya sahip soğutmada da vapor chamber...