şerif23 isimli üyenin son içerikleri

1. şerif23

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Gece karanlık testi yapabilecek var mı özellikle ışık sızmaları ve siyah alanlar için
  2. şerif23

Çözüldü✓ 9070 xt nitro+ cw sorunu

Ben ilk çıktığı zaman aldım ve cw çok fazlaydı. İade ettim vatan da sorun çıkarmadı aldı hocam
  3. şerif23

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

Msı ı amazondan aldım 8.3k ya. Işık sızması ve ölü pixelli geldi. Kalite olarak ortalama ghosting biraz vardı. Ama ışık sızması çok rahatsız edici olunca iade edip lenovoyu aldım4 gün önce. Tek seferde sağlam geldi sızması ölü piksel yok. Renk başarımı ve genel performan olarak da lenovoyu...
  4. şerif23

Çözüldü✓ PSU ve ekran kartı bağlantı sorunu

Neyi ne yapman lazım hocam? Tüm bağlantıları soruyorsan burada var detaylı ya da kendin araştırıp farklı videolar izleyip bakabilirsin
  5. şerif23

Gigabyte Eagle OC SFF RTX 5070 modeli nasıldır?

54k ya direkt sistemin hepsidir diye düşünüyorum... sadece ekran kartı olarak 43k ya 5070 ti var çünkü edit: tamam sistem demıssın. diğer bileşenler neler
  6. şerif23

Çözüldü✓ Kasanın fanlarını anakarta bağlama

Erkek dişi şeklinde bir birine 3 adete kadar bağlarsın hocam 3000d var bende öyle yaptım
  7. şerif23

🔥İndirim ASROCK RX 9070 XT Taichi 39.999₺

Vatandan mevcut. Telefonla arayıp sipariş verebiliyorsunuz. Mağazada ve webde yok ama hocam. 37k
  8. şerif23

❌İndirim Bitti! POWERCOLOR REAPER RADEON RX9070XT 33.499TL!

aldım da hocam iptal etsem mı bilemedım
  9. şerif23

❌İndirim Bitti! POWERCOLOR REAPER RADEON RX9070XT 33.499TL!

37 ye nitro almıstım. cw var diye iade edesim var ondan buna geçilir mi?
  10. şerif23

Yeni kartta coil whine

Kartın yenisini almak istesem alamıyorum. Döviz kuru belli. Sanırım bir süre daha kullanıp şansa bırakacağım. Belki stok gelir de iade eder alırım
  11. şerif23

Yeni kartta coil whine

Uv yaptım hocam aynı hala.. cwden kurtuluş yok sanırım. Farklı marka modellerde daha az olma ihtimali var mı peki sizce? Oyununa göre değişiyor hocam. Bazı oyunlarda çok bazılarında daha az gibi. Rahatsız edici bence. Hele bazı oyunlarda max fan sesinde duyulacak gibi oluyor...
  12. şerif23

Yeni kartta coil whine

Geçip geçmemesi önemli biraz da. Birkaç gün daha kullanayım devam ederse iade ederim de bu aralar kart bulunmuyor
  13. şerif23

Yeni kartta coil whine

Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?
  14. şerif23

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Yok mu bi öğrenci belgesi biz de alalım şundan 😅
  15. şerif23

Aaaa

Bu dediğiniz başka bölümler için olabilir ama tıp ve diş hekimliği ayrı sınavlara gitmez ilk 3 yıl. Tüm derslerin karışık olduğu komite sınavına girer. Devamsızlık da ona göre hesaplanır
Geri