Msı ı amazondan aldım 8.3k ya. Işık sızması ve ölü pixelli geldi. Kalite olarak ortalama ghosting biraz vardı. Ama ışık sızması çok rahatsız edici olunca iade edip lenovoyu aldım4 gün önce. Tek seferde sağlam geldi sızması ölü piksel yok. Renk başarımı ve genel performan olarak da lenovoyu...
54k ya direkt sistemin hepsidir diye düşünüyorum... sadece ekran kartı olarak 43k ya 5070 ti var çünkü
edit: tamam sistem demıssın. diğer bileşenler neler
Uv yaptım hocam aynı hala.. cwden kurtuluş yok sanırım. Farklı marka modellerde daha az olma ihtimali var mı peki sizce?
Oyununa göre değişiyor hocam. Bazı oyunlarda çok bazılarında daha az gibi.
Rahatsız edici bence. Hele bazı oyunlarda max fan sesinde duyulacak gibi oluyor...
Vatandan saphire 9070xt nitro model ekran kartı aldım arkadaşlar. Bugün 2 3 saat kullandım. Yok altında coil whine sesi oluyor. Stres testinde çok olmadı ama oyunlarda rahatsız edici. Bu bir süre kullandıktan sonra geçici mi kalıcı mı azalma ihtimali var mı?
Bu dediğiniz başka bölümler için olabilir ama tıp ve diş hekimliği ayrı sınavlara gitmez ilk 3 yıl. Tüm derslerin karışık olduğu komite sınavına girer. Devamsızlık da ona göre hesaplanır