serioussam isimli üyenin son içerikleri

1. S

5 Aydır Yaşadığım Xfx Swıft 9060 XT 16 GB Çıkmazı

Değerli kardeşler, THH ile uğraşmamak ve 3 ay kaybetmemek için bazı testler uyguladım ve OCCT'ye ilginç testler yaptırdım. Sonuçlar aynıydı RAM'lerde sıkıntı bulmadı. 4x8 Modülünü Timingleri elimle ayarladım sonuç aynıydı. Ancak son çare olarak Trident Z neo 2x16 32GB 2020 Şubat üretimi ramlere...
  2. S

Üyeliğimi yeni açtım. Ancak şunu belirteyim ben 28 yaşındayım ve çocukluğumdan beri AMD kullanıyorum. 2 kez NVIDIA kartı kullandım. XFX Kalitesini biliyorum ona güvenip aldım bu kartı. AMD işlemci tarafında çok iyi ancak Grafik Kartı tarafında gerçekten berbat durumdalar. RX 570'imde bile ben bu...
  3. S

Allah razı olsun hocam başınızdan uzak olsun. Artık 10.000 ₺ İntel Arc b580 alıyım hiç değilse rezil olmam diye düşünüyorum.
  4. S

4 saatten fazla memtest86 yaptım ve ramlerde herhangi bir sorun bulmadı, 4x8 i 2x8 yaptım oda olmadı, diğer bir yandan abimin DDR5 sisteminde denedim 2 gün boyunca saçma sapan takılıyor, aynı hataları veriyor. Şu anki kurulu Windowsu by pass nro diyerek internetsiz kurdum tüm otomatik driver...
  5. S

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar, ITOPYA.COM üzerinden XFX Swift 9060xt 16 GB Ekran Kartı aldım. Mesleğim sebebiyle çok fazla bilgisayar başında zaman geçiremiyorum. Kart 2 gün geçmeden DIRECT X HUNG vermeye başladı. Araştırdım ettim vb. ancak hangi driver sürümünü kurarsam kurayım bana...
Geri