Serkan KARACA isimli üyenin son içerikleri

1. Serkan KARACA

Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

Selamlar herkese kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum bütçe 2 bin civarı öneride bulunabilir misiniz?
  2. Serkan KARACA

Sistemim İyi Ekran Kartım Kötü Valorant Kasmaya Başladı

Herkese Selamlar Sistemimde 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F 2.50 GHz İşlemci / b610m Anakart / 8x2 16 Gb Ram , 516 gb lık SSD kingston marka ve 1050 ti Ekran Kartım var Valorant oynarken çok fazla anlık kasmalar titremeler oluyor ama fps iyi görünüyor en düşük ayarlarda oynuyorum...
  3. Serkan KARACA

Ekran Kartı Tavsiyesi

Selamlar Herkese Şuanki sistemimde H610m Bomber anakart - Gtx 1050 ti ekran kartı - i5 12400f işlemci ve 2x8 =16 gb 3200 mHz Ram var sistemdeki ekran kartı hariç parçalar yeni alındı ekran kartı almayı düşünüyorum bu sisteme yakışacak beni üzmeyecek 10 k ve altı ekran kartı almayı düşünüyorum...
  4. Serkan KARACA

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartını Almalıyım

teşekkür ederim
  5. Serkan KARACA

Üzdü 1669759369 Haklısınız hocam bilmeden sipariş verdim
  6. Serkan KARACA

Hocam anakartın montajını henüz yapmadım 0 aldım ama hangi işlemcilerle uyumlu olduğuna bakıp aldım benim işlemci de uyumlu görünüyor
  7. Serkan KARACA

Geçen gün Rtx3060 ti bulmuştum 1 haftalık cihaz 6 Bine şuan da 6500 e sıfır olarak 8gb olanını satan yer var alsam mı bilmiyorum
  8. Serkan KARACA

Selam Dostlar Elimde MSI h610M Bomber ddr4 3200 MHz soket 1700 m.2 Anakart / 516 Gb SSD / G Skill 2x8 16 Gb 3600 MHz ram / 1050 Ti Ekran kartı ve İ5 9400f İntel işlemci var yeni bir ekran kartı almak istiyorum sizce hangi ekran kartını almalıyım. Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan destek...
  9. Serkan KARACA

Masaüstü Bilgisayarımı Yükseltmek İstiyorum tavsiye

Peki sizce benim açımdan en iyi seçenek nedir hangi kartı alabilirim
  10. Serkan KARACA

2060 daha iyi değil sanırım bu sisteme
  11. Serkan KARACA

165 Hz 0,5 ms monitör var pc için güzel birşeyler yapmak istiyorum yorum için teşekkür ederim
  12. Serkan KARACA

Selam Dostlar casper h310ch5-m7 Anakart / 1050 Ti ekran kartı / İntel 9400f işlemci / 8 gb ram ve ATA KINGSTON SA400S3 512 lik SSD var yaklaşık 5 Bin TL civarında bütçem var bu sisteme en iyi yatırım sizce nasıl yapılır konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Geri