hocam çözebildin mi iade olayını bende 3 siparis oluşmuştu 1 tanesini iptal edebildim digerini ise sonra tekrar deneyiniz diyor musteri hizmetlerinide arıyorum bağlanmıyor bir türlü
bende ödeme başarısız oldu dedi 2 kere 3. denemedede başarılı oldu siparişte düştü ama bir baktım hem ödemesi başarısız olan 2 siparişte düşmüş hemde parasında çekmiş akşam akşam nelerle uğraşıyoruz ya sisteme bak
3 4 senedir papara kullanıyordum cashback falan iyi oluyordu başka karta gerek duymuyordum ama son olaylardan sonra banka kartı çıkartmak istiyorum nereden çıkartmamı önerirsiniz
hocam 2 tanesini 400 civarına aldım hadron iyi marka diye biliyordum uygunuma geldi o koluda denemiştim güzeldi bütçem olmadığı için bunu almak durumunda kaldım
1740740584
nası olacak hocam video falan varmı
1740748922
nası yapabilirim onu hocam
kol hadron hd302 fp olduğunu düşündüğüm için aldım titreşimli olduğu yazıyor ve tak çalıştır yazıyor ama fifada kolu algılamıyor titreşim özelliğini ise daha deneyemedim daha yeni aldım iade etmeli miyim yoksa varmı önerisi olan yardımcı olabilir misiniz
25k civarı bütçe ile günlük kullanımda üzmeyecek iş için günlük kullanım için word excel zoom vb. laptop tavsiyesi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler
1736350745
ek olarak 16gb ram ve 1tb ssd olursa çok iyi olur sonradan yükseltme falan uğraşmak istemiyorum pek bütçe arttırabilirim
eski pcyi buldum evde kaldırmıştım içindeki harddiski pcye nasıl bağlayabilirim veya laptoba içindeki resimler pc bozulduğu için gitti sanıyordum kurtabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
yeni ulaştı elime kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? öncelikle direkt 7.1 mi geliyor yoksa sürücü yüklemem mi gerek birde kulaklık ayarlanmıyor sanirsam kullanan bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler