Serkan0 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Ders için tablet önerisi

ders çalışırken kullanmak için fp kalemi olan uygun fiyatlı bi tablet düşünüyorum bütçe max 10k yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Ders için iş görecek fp tablet önerisi

ders için tablet almayı düşünüyorum uygun fp ekranı falan yeterli olsun kalemi olsun bütçe max 10k yardımcı olursanız sevinirim
  3. S

🔥İndirim Gratis’te Tüm Ürünlerde %70 İndirim!

hocam çözebildin mi iade olayını bende 3 siparis oluşmuştu 1 tanesini iptal edebildim digerini ise sonra tekrar deneyiniz diyor musteri hizmetlerinide arıyorum bağlanmıyor bir türlü
  4. S

bende ödeme başarısız oldu dedi 2 kere 3. denemedede başarılı oldu siparişte düştü ama bir baktım hem ödemesi başarısız olan 2 siparişte düşmüş hemde parasında çekmiş akşam akşam nelerle uğraşıyoruz ya sisteme bak
  5. S

hocam banada öyle oldu 3 kere denedim 3ündede başarısız oldu dedi ama 3ündede para çekmiş napabiliriz
  6. S

MSÜ için çabalamaya geç mi kaldım?

hergün düzenli disiplinli çalışırsan ve inanıyorsan yapabilirsin bence yediğine içtiğine ve kilonada dikkat ederek tabii
  7. S

Hangi bankadan kart çıkartmalıyım?

3 4 senedir papara kullanıyordum cashback falan iyi oluyordu başka karta gerek duymuyordum ama son olaylardan sonra banka kartı çıkartmak istiyorum nereden çıkartmamı önerirsiniz
  8. S

Yardım Hadron hd302 fifa algılamıyor

hocam 2 tanesini 400 civarına aldım hadron iyi marka diye biliyordum uygunuma geldi o koluda denemiştim güzeldi bütçem olmadığı için bunu almak durumunda kaldım 1740740584 nası olacak hocam video falan varmı 1740748922 nası yapabilirim onu hocam
  9. S

Yardım Hadron hd302 fifa algılamıyor

kol hadron hd302 fp olduğunu düşündüğüm için aldım titreşimli olduğu yazıyor ve tak çalıştır yazıyor ama fifada kolu algılamıyor titreşim özelliğini ise daha deneyemedim daha yeni aldım iade etmeli miyim yoksa varmı önerisi olan yardımcı olabilir misiniz
  10. S

Hadron hd302 gamepad nasıldır alınır mı

pcden fifa oynamak için alacağım nasıl iş görür mü başka o fiyat bandında önerisi olan varmıdır https://app.hb.biz/0TcMGYbNeswN
  11. S

Yardım 25k günlük kullanımda üzmeyecek laptop tavsiyesi

25k civarı bütçe ile günlük kullanımda üzmeyecek iş için günlük kullanım için word excel zoom vb. laptop tavsiyesi verebilir misiniz şimdiden teşekkürler 1736350745 ek olarak 16gb ram ve 1tb ssd olursa çok iyi olur sonradan yükseltme falan uğraşmak istemiyorum pek bütçe arttırabilirim
  12. S

Yardım Eski bozulan pcmin içindeki harddiskin içindeki resimleri kurtarmak

eski pcyi buldum evde kaldırmıştım içindeki harddiski pcye nasıl bağlayabilirim veya laptoba içindeki resimler pc bozulduğu için gitti sanıyordum kurtabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
  13. S

Gta 5 son görevi tekrar nasıl yapabilirim

son görevi nasıl yapabilirim diğer sonlarıda oynamak istiyorum son göreveen 1 önceki soygun görevini tekrar yaptım ama yine aynı sona geçti
  14. S

Rampage sniper 7.1 kulaklık iyi midir

ürünün kullanma klavuzunda gördüm driver indirme yeri diye ama sitede yoktu linki hocam öle yazıp mi indireyim
  15. S

Rampage sniper 7.1 kulaklık iyi midir

yeni ulaştı elime kullanan biri varsa yardımcı olabilir mi? öncelikle direkt 7.1 mi geliyor yoksa sürücü yüklemem mi gerek birde kulaklık ayarlanmıyor sanirsam kullanan bilen var mı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Geri