Aktif tt abonesi değilim hocam millenicom kullanıyorum
1768837980
Umarım bekletmez o kadar tüm mahalleye bir anda başlandı teker teker yaptılar kısa sürede
3 hafta önce tüm mahalleye turuncu kalın üstünde türk telekom yazan fiber kablo çekmiştiler sonraki haftada yanına gri ince kablo sarıp gittiler, iki gün öncede kutu koymuşlar her kapıya ayrı ayrı kablo sarıp bırakmışlar resimdeki gibi, şuan ne yapmam gerek internetten altyapı sorgulayınca eski...
hala açık durdurulmuş görünüyor iyi hatırlattın bir avukata danışayım ne yapabiliriz diye, birazda internetten bakındım açık durdurulmuş olması ben tarafından zaman kazandırıyor
şahsen aynı marka olmasada iyi bir markanın soğutucusu bile 3 4 derece fark ettiriyor bunun yerine macun alıp değiştirmeni öneririm bide laptop altını havada kalıcak şekilde kullanın
Haklısın burdan baktım boyut olarak tatmin eder diye düşünüyorum, dediğin tür delikli yapılar hic hoşuma gitmiyor cevap için teşekkür ederim asıl mesele iade alırlar mı açıkçası mağazada test imkanım yok
sadece rank odaklıysan ve renkler de umrunda değilse benqdan şaşma kardeşim tepkime süresi çok iyidir kullandım da. şuan xg259qns 380hz kullanıyorum benq kadar hızlı değil tabii ki de fakat renklere önem veren birisiyim karar senindir