SerkanV isimli üyenin son içerikleri

1. S

Birini bulmam gerekiyor

Biliyorum... 1718136521 Fotografini buldum tubitak projesine katilmis ama begenenlerde yok etiketlenmemis de
  2. S

Birini bulmam gerekiyor

Sucsa kalsin hocam yapacak bisey yok
  3. S

Birini bulmam gerekiyor

Sohbet iste hocam yaptim bi mallik ydt de sorarim diye dusundum
  4. S

Birini bulmam gerekiyor

Keske gidebilseydim ama son haftalar oldugu icin kimse okula gitmiyor 1718089820 Nasil oluyor hocam o is biraz anlatabilir misiniz cok bilgim yok da
  5. S

Birini bulmam gerekiyor

Abiler olayi soyle ozetliyim ben tyt sinavina gittigimde bir kizla tanistim merhaba sohbet muhabbet falan baya iyi anlastik samimi de olduk aksam eve gidip tum gun onu dusundum hatta onumdeki sinava bile odaklanamadim neyse ayt icin yine ayni salonda oluruz yine gorurum diye dusundum gittim...
  6. S

12k laptop önerisi bütçe sınırlı maalesef

merhaba bütçem 12k maalesef daha yukarı çıkamıyorum çoğunlukla ders çalışmak ama arada bir de cs2 valo vs girmek için bir laptop istiyorum kendi çapımda yaptığım araştırmayla şu iki laptop arasında kaldım...
  7. S

1080-2K sistem önerisi rtx ekran kartı

Performans kaybi Daha dusuk goruntu kalitesi Daha dengesiz guncellemeler Video klip vs de dusuk goruntu kalitesi(bitrate fullesen bile) Daha kalitesiz renkler Digital vibrancenin yanindan gecemeyecek renk ayarlari var da var
  8. S

Eskide degiliz biz ama amd hala eskide
  9. S

Insanlari yaniltma lutfen senin arkadasindan duydugun mu benim bizzat kendi yasadigim mi sence
  10. S

Kesinlikle uzak dur amd den bir gram bile sicak bakma pisman eder
  11. S

Full siyah rgbsiz pc

Selamlar yakinda ilk maasimi aliyorum ve yeni bir bilgisayar toplayacagim butce sinirlamasi olmadan soyle şık bir PC onerir misiniz ben cok anlamiyorum kardesim toplayacak uyumluluk falan bilmiyorum dedi bi danisayim dedim sizlere klavye monitor mouse mouse pad ne varsa rgbsiz oldugu surece her...
  12. S

Amd sürücü zaman aşımı hatası

hiçbir yöntem işe yaramadığında bu işe yarayabilr
  13. S

Amd Sürücü Zaman Aşımı Sorunu

hiçbir yöntem işe yaramadığında bu işe yarayabilr
  14. S

Mavi ekran hatası aldım

bugün sabah saatlerinde elektrik gitti pc açıkken sonra pcyi psu dan direk kapattım fişleri falan çektim nolur nolmaz diye sonra elektrik geldikten bikaç saat sonra arkadaşımla oyun oynamak için tekrar açtım cs oynarken tam bi surf serverine girecektim aniden mavi ekran hatası aldım blue screen...
  15. S

Bankamatik paramı yansıtmadı

Yok mu bi yardim edecek?
Geri