Abiler olayi soyle ozetliyim ben tyt sinavina gittigimde bir kizla tanistim merhaba sohbet muhabbet falan baya iyi anlastik samimi de olduk aksam eve gidip tum gun onu dusundum hatta onumdeki sinava bile odaklanamadim neyse ayt icin yine ayni salonda oluruz yine gorurum diye dusundum gittim...
merhaba bütçem 12k maalesef daha yukarı çıkamıyorum
çoğunlukla ders çalışmak ama arada bir de cs2 valo vs girmek için bir laptop istiyorum kendi çapımda yaptığım araştırmayla şu iki laptop arasında kaldım...
Performans kaybi
Daha dusuk goruntu kalitesi
Daha dengesiz guncellemeler
Video klip vs de dusuk goruntu kalitesi(bitrate fullesen bile)
Daha kalitesiz renkler
Digital vibrancenin yanindan gecemeyecek renk ayarlari var da var
Selamlar yakinda ilk maasimi aliyorum ve yeni bir bilgisayar toplayacagim butce sinirlamasi olmadan soyle şık bir PC onerir misiniz ben cok anlamiyorum kardesim toplayacak uyumluluk falan bilmiyorum dedi bi danisayim dedim sizlere klavye monitor mouse mouse pad ne varsa rgbsiz oldugu surece her...
bugün sabah saatlerinde elektrik gitti pc açıkken sonra pcyi psu dan direk kapattım fişleri falan çektim nolur nolmaz diye sonra elektrik geldikten bikaç saat sonra arkadaşımla oyun oynamak için tekrar açtım cs oynarken tam bi surf serverine girecektim aniden mavi ekran hatası aldım blue screen...