Kulaklığın takılı olduğu portu değiştirdim öbür Port taktığım zaman kulaklığın kablosunun üzerindeki ışığı yanmadığını fark ettim ama kulaklıktan ses geliyor mikrofon çalışmıyor sebebi ne olabilir ? bilgisayarım Gaming laptop resimdede gözüktügü gibi Hoparlör (USB PnP Audio Device) yazıyor...
Merhabalar
Oyun oynarken FPS değerlerini görmek için msı afterburner kurdum sadece cpu ve gpu sıcaklığı görmek istiyordum msı afterburner ekranında elim overclocking scanner simgesini değdi Bilgisayarıma yanlışlıkla overclocking yapılmış mıdır
Merhaba. Grand RP yapmayı ögrenmeye çalısıyordum YouTube'da bir video buldum. Linkten Grand RP'ye kayıt oldum. Grand RP exe indirdim. Açmadım ve kurmadım. Yorumlara baktıgım zaman mining yapıyor yazıyordu videonun yorumlarında. Sizce güvenilir mi? Mining vürüsü bulaşmış mıdır?
Merhabalar YouTube den grand rp nasıl kurulduğuna bakıyordum videonun linkinden grand rp ye kayıt olup indirdim grand rp exe diye bir dosya indi videonun yorumlarına bir kişi mining yapıyor yazmış exe açmadan direk sildim bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Merhabalar
cpu sıcaklık normalde 50 da ilerliyordu Chrome açtığım zaman 72 derece oluyor ve anında 50 dereceye geri düşüyor sebebi nedir nasıl çözerim
Teşekkürler
Hocam internetten 149 TL'ye key aldım her şey sorunsuz düzeldi ve artık slmgr xpr kodunda makine kalıcı etkinleştirildi diyor . her şey düzeldi ama hala aklımda bir soru var kms connection broker görev yöneticisinde görünüyor hocam bunun kmspico ile alaksı varmı. Teşekkür ederim