Ben bir kez daha anladım bu iş tecrübeyle alakalı bir şey değilmiş yıllardır çalışan bir abi vardı benzin yerine dizel doldurdu arabaya dalgınlığına geldi dünya masraf çıktı başına bu sıkıntılı zamanda çok üzüldüm adama yazık oldu ya :(
1624518916
Çok teşekkür ederim hocam tavsiyen için dikkat edecem
1624519028
Bu önemli bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum çok önemli bir bilgi oldu bu benim için🙏🙏
1624519081
Teşekkür ederim kardeşim 🙏
Bu gün istasyon da adamlar konuşurken duydum bu dövizlerin artışından dolayı akaryakıta zam yakındır diyorlar arkadaşlar .
Valla sonumuzu hiç iyi görmüyorum araçları olan arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun🙏🙏🙏
Teşekkür ederim cümlemize yardımcı olsun :)
1624259023
Teşekkür ederim dostum :)
1624259070
Çok Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun dediklerini aklımda tutacağım
1624259209
29 yaşındayım Keşke öyle bir şansım olsaydı hocam maddi zorluklar var o yüzden çok tedirgin oldum bugün 16:00...
Çok teşekkür ediyorum hocam. Ayrıca depo kapağıyla ilgili bilgilendirmeyi aklımda özellikle tutacağımdan emin olabilirsiniz 🙏
1624084912
Teşekkür ederim hocam 🙏
Herkese selamlar, İstanbul'da bir markanın benzin istasyonunda pompacı olarak işe başlayacağım yarın. Daha önce bu işi yapmış, şuan yapan var mı aramızda?
Nelere dikkat etmem gerekiyor? Yanlış yakıt koymaktan çok korkuyorum :( bu meslekte daha önce tecrübeleri olanlar bilgi verirse çok mutlu olurum.