Serobaba34 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Benzin istasyonunda işe başladım, tecrübesi olan varmı?

Ben bir kez daha anladım bu iş tecrübeyle alakalı bir şey değilmiş yıllardır çalışan bir abi vardı benzin yerine dizel doldurdu arabaya dalgınlığına geldi dünya masraf çıktı başına bu sıkıntılı zamanda çok üzüldüm adama yazık oldu ya :(
  2. S

1624518916 Çok teşekkür ederim hocam tavsiyen için dikkat edecem 1624519028 Bu önemli bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam bunu bilmiyordum çok önemli bir bilgi oldu bu benim için🙏🙏 1624519081 Teşekkür ederim kardeşim 🙏
  3. S

Bu gün istasyon da adamlar konuşurken duydum bu dövizlerin artışından dolayı akaryakıta zam yakındır diyorlar arkadaşlar . Valla sonumuzu hiç iyi görmüyorum araçları olan arkadaşlarımın ALLAH yardımcısı olsun🙏🙏🙏
  4. S

Çok teşekkür ederim hocam :) 1624269833 1624269886 İlk etapta asgari ücret diye anlaştık daha sonra performansa göre değişecek denildi hocam .
  5. S

Teşekkür ederim cümlemize yardımcı olsun :) 1624259023 Teşekkür ederim dostum :) 1624259070 Çok Teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun dediklerini aklımda tutacağım 1624259209 29 yaşındayım Keşke öyle bir şansım olsaydı hocam maddi zorluklar var o yüzden çok tedirgin oldum bugün 16:00...
  6. S

İlk iş günüm gayet güzel geçti arkadaşlar tavsiyeleriniz baya işimi kolaylaştırdı çok teşekkür ederim hepinize saygılar..
  7. S

Başka fikri olan var mı arkadaşlar ?
  8. S

Çok teşekkür ediyorum hocam. Ayrıca depo kapağıyla ilgili bilgilendirmeyi aklımda özellikle tutacağımdan emin olabilirsiniz 🙏 1624084912 Teşekkür ederim hocam 🙏
  9. S

Aynen Allah herkese yardımcı olsun 🙏🙏
  10. S

Çok teşekkür ederim umarım sizin gibi duyarlı işi bilen arkadaşlarda destek olurlar bana bu işi kaçırmamam lazım özellikle şu zaman da
  11. S

Herkese selamlar, İstanbul'da bir markanın benzin istasyonunda pompacı olarak işe başlayacağım yarın. Daha önce bu işi yapmış, şuan yapan var mı aramızda? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Yanlış yakıt koymaktan çok korkuyorum :( bu meslekte daha önce tecrübeleri olanlar bilgi verirse çok mutlu olurum.
Geri