sersabah isimli üyenin son içerikleri

1. sersabah

Ekran kartında sıvı metal kullanımı güvenli mi?

sıvı metali abartmamak ya da abartmak gibi bir seçenek yok zaten hocam, belli bir ölçüsü var, ne daha az ne daha çok sürebilirsin. Ekran kartını normal bir şekilde yatay olarak kullanırsan gerekli önlemleri alarak sıkıntı olmaz. Dikey kullanıcam dersen sıkıntı olur
  2. sersabah

Bilgisayarımdaki Aşırı Isınma Sorunu

soğutucun güzel, fanlarını değiştirmene gerek yok bence. 6 tanesini değiştirsen yetebilir ama yönleri doğru montaj ile tabi. Macunun da iyi, ben thermal grizzly hydronaut kullanıdm ama senin kullandığınla arasında dağlar kadar bi fark yok.
  3. sersabah

Ekran kartında sıvı metal kullanımı güvenli mi?

kartı dik kullanmadığın sürece gerekli önlemleri alarak kullanabilirsin. Hem bant hem de vernik kullanmanı tavsiye ederim.
  4. sersabah

Sistem parçaları uyumlu mu ?

sıvı soğutucun yetersiz bence, kasayı da en az 10 fan kapasiteli ( 7 + 3 sıvı soğutma ) seçmende fayda var. İşlemci amd kullanacaksan ekran kartını da amd seçmeni tavsiye ederim naçizane.
  5. sersabah

Bilgisayarımdaki Aşırı Isınma Sorunu

1- fan seçiminde önemli olan rpm değil cfm değeri, kaldı ki 1500 rpm zaten çok düşük sistemin için. Corsair rs120 itopyada kampanyada 3 lü set olarak. Tavsiye edebilirim 2- fan yönlerinin doğru olduğundan emin olman lazım. 3- Aşağıda 4 saatlik warzone oyunu sonrası oluşan ısı değerlerimi seninle...
  6. sersabah

4 saatlik warzone sonrası sistem sağlık durumu

4 saat aralıksız ultra grafiklerde ve kasa fanları sessiz modda. Sizce nasıl ?
  7. sersabah

CPU sıcaklığını göremiyorum - MSI Afterburner sorunu

AIDA64 seçili, onu seçmeden listede çıkmıyor zaten CPU özellikleri
  8. sersabah

CPU sıcaklığını göremiyorum - MSI Afterburner sorunu

Arkadaşlar aşağıda ekran görüntülerini paylaştığım üzere FPS ve CPU kullanımına kadar olan değerleri görebiliyorum ancak ekran kartı sıcaklığı, CPU sıcaklığı gibi değerleri göremiyorum. Neden ola ki ?
  9. sersabah

Red Devil Kasa Alınır mı?

Ben imzamdaki sistemi 52 ye topladım 2 haftada. Üstelik çoğu peşin fiyatına taksitle alındı parçaların
  10. sersabah

RX 9070 XT vs RTX 5070Ti

İşlemcin amd ise 9070, değilse 5070. Ama 5000 serisi kartların neredeyse tamamı sorunlu ve çoğu ülkede iade ediliyor
  11. sersabah

CPU savaşlarının yakın tarihi

İyi seyirler 😎
  12. sersabah

Zoko amiral kasaa aldım tek fanlarını nasıl çalıştırabilirim

ben olsam fanları değiştirirdim. Zaten fan sayısı az olan bir kasa, bir de 1200rpm 35 cfm fanlarla sıkıntı yaşayabilirsin. Ben Zoko tank aldım ilk in Corsair rs120 almak oldu, 3 lü set 1000 liraya aldım itopyadan
  13. sersabah

🔥İndirim 14400F - RTX 5070 - 32GB - 1TB -Z790 49.849₺

intel bir işlemci ile satılan hazır sistemlerin hiç birinin iyi olma ihtimali yok. Ben imzamdaki sistemi 52k ya topladım. videolarda ekran kartlarının performanslarını izleyip gaza gelmeyin, düşük frekansta çalışan, çabuk ısınan sistemden izlediğin videoların yarısı kadar performans alırsın...
  14. sersabah

25-30 Bin TL Arası Sistem Tavsiyesi

ben senin yerinde olsam 25 bin liraya güzel bir am5 kasa toplarım, 5 bin liraya da 6600xt alırım şimdilik. Senin istediğin fps nin iki katını da verir zaten. Sonra paran olduğunda istediğin kartı al. Ancak anakartı işlemciyi düşük bütçeli tutarsan ilerde çok canın sıkılır. Hazır sistemlerin çoğu...
  15. sersabah

Gaming Monitör Tavsiye

Monster Arynold a32 v2
Geri