sert3x isimli üyenin son içerikleri

1. S

AMD Ryzen 5 7500F/RTX 4070 Gaming OC 12GB - 34.999 TL

7500F için sıvı soğutma şart değil kaldı ki 7600x için bile Zalman cnps10x kule tipi soğutucu kullanıyorum gayet yeterli. RTX 4070 için bu fiyat iyi bence ben kendim dizdim 45 bini buldu acelen yoksa RTX Süper serisi çıkmak üzere belki ekran kartı olarak onu alabilirsin veya bunun fiyatları...
  2. S

Bilgisayar bir süreden sonra açılmıyor

Merhaba, sistemimde tuhaf bir sorun var geçenlerde sistem açılış hızlandırma için "Memory context restore" adlı ayarı BIOS'tan aktif ettim Windows açılış süresi 30 saniyeden 10 saniyeye düştü buraya kadar sıkıntı yok ama bu ayarı yaptıktan sonra gece saat 12 de kapatıp sonraki günün akşamına 6...
  3. S

Topladığım pcye yorum yapabilir misiniz?

850 Watt gayet yeterli. Artic Liquid iyidir. Kasalar için buradan bakabilirsiniz https://pangoly.com/en/compatibility/arctic-liquid-freezer-ii-240-a-rgb/case#compatible-list
  4. S

Topladığım pcye yorum yapabilir misiniz?

PSU 750 Watt olabilir , Seçtiğiniz ramlerin CL değerleri bile aynı değil 64 GB şart değilse 32 GB işinizi rahatlıkla görebilir.Adata XPG RGB modellerinde CL değeri daha düşük ayrıca fiyatı Kingstona göre uygun. Anakart olarak MSI B650 Gaming Plus WiFi alabilirsiniz kendim kullanıyorum gayet...
  5. S

Topladığım PC nasıl olmuş

Buradan olabilir hocam sıkıntı yok.
  6. S

Hocam ben Hepsiburada dan aldım şuanda var mı bilmiyorum galiba Trendyol da yapıyor şuan fiyatlar yükselmiş ama geri düşüneceğini düşünüyorum. İşlemci: Ryzen 7600X Anakart: MSI B650 Gaming Plus WiFi Ram: 2 adet single XPG Lancer RGB 16 GB CL30 Ram (dual çalışıyor) Ekran kartı: PNY RTX 4070 (...
  7. S

Geçen ay topladım 45 bine 3 ay ertelemeli 6 taksit vadesiz RTX4070 li sistem. İsterseniz sistemi yazarım.
  8. S

❌İndirim Bitti! Asus ProArt GeForce RTX 4060 Ti 16GB 19.000 TL

RX7800XT de alınabilirdi.En kötü RTX 4070.
  9. S

Cyberpunk'a crack phantom liberty yüklenir mi ? Evet yüklenir.

Yapılabilir Yöntemler var.
  10. S

Çözüldü✓ Merhaba bilgisayarımı satmak istiyorum tahmini ne kadara gider

6 ay vadesiz yaparsan hemen alayım hazır sistemlere 6 bin fark koyuyorlar sen bu işi biliyorsun 😅
  11. S

Alıcısını bulursan niye olmasın sen bana 26 k ya ryzen 7700 lü sistem ver içine ekran kartını ben koyayım 😅😅
  12. S

Öyle bir dünya yok hocam sen boş yapıyorsun ya ryzen 7 demiş birde click bait bunlar kendilerine bağlıyorlar hortumları.
  13. S

Bilgisayar RAM'ın yarısını kullanıyor?

Merhaba, Windows 11 de denedim. Oyuna girdiğimde tekrar yetersiz VRAM ve Ram hatası verdi bende tekrar denedim oyuna baştan başladım ram maksimum 17 GB gördü.Şimdi ise 15 GB da geziniyor. Anlık olarak kapanmadı fakat görev yöneticisinde ara sıra cihazınız düşük bellekte çalışıyor hatasını...
  14. S

Cihazınız düşük bellekle çalışıyor hatası

Sorunu çözebildiniz mi acaba
  15. S

Bilgisayar RAM'ın yarısını kullanıyor?

Temiz kurulum Windows 10 yüklesem düzelir mi?
Geri