7500F için sıvı soğutma şart değil kaldı ki 7600x için bile Zalman cnps10x kule tipi soğutucu kullanıyorum gayet yeterli.
RTX 4070 için bu fiyat iyi bence ben kendim dizdim 45 bini buldu acelen yoksa RTX Süper serisi çıkmak üzere belki ekran kartı olarak onu alabilirsin veya bunun fiyatları...
Merhaba, sistemimde tuhaf bir sorun var geçenlerde sistem açılış hızlandırma için "Memory context restore" adlı ayarı BIOS'tan aktif ettim Windows açılış süresi 30 saniyeden 10 saniyeye düştü buraya kadar sıkıntı yok ama bu ayarı yaptıktan sonra gece saat 12 de kapatıp sonraki günün akşamına 6...
PSU 750 Watt olabilir , Seçtiğiniz ramlerin CL değerleri bile aynı değil 64 GB şart değilse 32 GB işinizi rahatlıkla görebilir.Adata XPG RGB modellerinde CL değeri daha düşük ayrıca fiyatı Kingstona göre uygun. Anakart olarak MSI B650 Gaming Plus WiFi alabilirsiniz kendim kullanıyorum gayet...
Merhaba, Windows 11 de denedim. Oyuna girdiğimde tekrar yetersiz VRAM ve Ram hatası verdi bende tekrar denedim oyuna baştan başladım ram maksimum 17 GB gördü.Şimdi ise 15 GB da geziniyor. Anlık olarak kapanmadı fakat görev yöneticisinde ara sıra cihazınız düşük bellekte çalışıyor hatasını...