Warp Zero Trust Cloudflare'in bir özelliği. Ben sadece kurulumunu kolaylaştırmak için bir araç yaptım ama evet oyun oynarken pingini falan etkilemiyor.
Gördüğüm en rezil uygulamalardan biri. Hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Kimsenin anlayamadığı bir bug var. Canlı desteğe ve telefon numarasından defalarca ulaştım ama hiç yardımcı olmadılar. Sözde sorunu üstlerine taşıyıp, benimle iletişime geçileceğini falan söylediler. Hiçbir dönüş...
Warp zero öneririm. Yaklaşık 2 yıl olacak ve çok nadir sorunlar yaşadım. Sadece sizin girdiğiniz ip ve domainlerde kullanıldığından dolayı normal internet hızınızı ve oyun pinginizi etkilemiyor. Warp zero kurulumu biraz uğraştırıcı olduğu için insanlar kurmaya eriniyordu. Bu yüzden ai ile bir...
Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi uzun zamandır internette dağınık halde bulunan dosyaları derleyerek oluşturduğum Nintendo Switch Türkçe Yama Arşivini sizlerle paylaşıyordum. Ancak artık yamalara ulaşmayı ve kurulumu sizin için çok daha modern ve kolay bir hale getirecek yepyeni bir uygulama...