Az önce 9999 TL ye Trendyol üzerinden iPad 9. nesil aldım trendyolda daha önce böyle bir alışverişe kalkismamistim umarım pişman etmez aldığım fiyat nasıl sizce piyasaya göre he birde cihaza sahip olanlar kılıf alacağım lakin ekran yapısı nasıl ekran koruyucu almama gerek varmı alırsam takması...
Beyler play storede bir uygulama yükleyeceğim zaman başka cihazlara yükle yazıyor iki tane cihaz var bu cihaz ve xiomi bilmem ne diye bir cihaz telefonum mi 11 t bu arada bu olay bugün imeil attırdiktan sonra oldu bir sorun teşkil eder mi bankacılık uygulamaları falan var yada bu tam olarak ne...
Arc 750 rx 6600 veya arc 750 tercih edebilirsin ndivia dusunuyorsaniz zaten tek seçenek 3060 veya 2000 serisi ikinci el 2060 2060 süper 2070 de tercih edebilirsiniz ama en mantıklı ikinci el 3060 veya 0 da alabilirsiniz ama ikinci el garantili düzgün bir kart daha mantıklı olur
Hocam o konu için tavsiye edebileceğiniz bir hoca varmı bende 11 e gececegimde Eyüp b'den ilerlemeyi dusunuyorum videoları biraz eski sorun çıkarırmi emin olmadım
5600 alıp 1-2 sene rahat idare edersiniz sonrasında ekran kartına bakarsınız şuan işlemci daha mantıklı kendinizinkini satıp ucuz bir rx 6600 bulursanız ona geçiş yapabilirsiniz olmassa 5600 veya 1660 superle gittiği yere kadar götürür sonrasında sağlam bir karta geçis yaparsınız oynadığıniz...