SeSe06 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Doping hafıza+Dershane Tyt 60 net

Hocam dediğini tam anlamadım ama tabii ki sadece 50 net değil yapabildiğim kadar yapıcam 1611502070 Teşekkürler
  2. S

Ücretlimi ?
  3. S

Doping kullanan arkadaşım var zaten öyle 1000 e giren öğrenciler günde zaten 6 saat çalışan adamlar arkadaşım kullanırken inceledim doping hafızayı çok güzel bir çalışma programı veriyor yani benim gibi çalışamayanlar için iyi bir şey çünkü ben şimdi başlasam nerden başlayıp bitireceğimi bilemem
  4. S

bilmiyorum da baya net lazımdır
  5. S

İnşallah yaparım şimdiden bir telaş var :)
  6. S

Hocam istediğim bölüm sadece tyt ile alım yapıyor puanı 250 260 ham puan alarak değişiyor biraz araştırdım ayt ye gerek yok boşuna çalışma sadece tyt çalışmak daha işine gelir diyorlardı. 1611337918 2022
  7. S

Tyt ye çok zor diyorlar hedefim tyt fakat ayt mi sence zor yoksa tyt mi? 1611337707 Eşit ağırlık fakat jamyo istiyorum oda tyt ilk 500.000 girenleri alıyor yani benim en az 50 net yapmam lazım.
  8. S

Umarım olur önümde 1 sene var
  9. S

Arkadaşlar merhaba seneye sınava giricem fakat derslerim iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum kolay soruları bile yapamıyorum doping hafıza tyt tüm dersler almayı düşünüyorum ayt çalışmıcam birde dershaneye yazılıcam sizce çalışırsam 60 net yapabilirmiyim yoksa çok mu geç
Geri