Sethh isimli üyenin son içerikleri

1. Sethh

2012 üstü 1.4 polo alınır mı arkadaşlar

2012 ve üstü polo 1.4 atmosferik almak mantıklı mı arkadaşlar lpg uyumu nedir önerilerinizi bekliyorum
  2. Sethh

35- 40 bin bandında laptop önerileri ?

4060 ekran kartı olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Srgb ekran olmasını istiyorum desteklerini bekliyorum.
  3. Sethh

1.0 atmosferik mi 1.0 Turbo motor mu ?

Yeni bir araç alacağım ancak 1.0 turbolu araçların 200.000 kilometrede motor yediği söyleniyor. 1.0 atmosferik motorların motor ömrü turbolu motorlara göre daha uzun kmlere çıktığı söyleniyor. Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Uzun ömürlülük ve düşük yürütme Maliyetleri konusunda hangisini...
  4. Sethh

Yardım 700bin₺ kadar alım satımı kolay temiz araba.

Sadece ilk başta biraz hissetmezsiniz çok
  5. Sethh

Yakıt tüketimi şehir içi max 8 leri görür çekiş konusunda sıkıntı yaşamazsın 1746003587 0.9 TCE Motor 1.0 a göre daha sorunsuzdur.
  6. Sethh

Hocam 2020 model üstü clio yapıştır geç 10-15 senelik arabalara bu para verilmez 1746001285 0.9tce 1.0 tce rahat alabilirsin i20 değerlendirebilirsiniz masraf olarakta sizi çok zorlamaz lpg uyumlu motorları var
  7. Sethh

🔥İndirim Xiaomi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 764 TL 🔥

Grundig yıllar önce çıkmış bir ürün ama bu yeni arasında fark varsa eğer değebilir
  8. Sethh

🔥İndirim Xiaomi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör 764 TL 🔥

Deneyimleme şansınız oldu mu ikisinide
  9. Sethh

Maximum kredi ( iş bankası ) kartı alınır mı ?

Kredi kartına başvurmak istiyorum world ve maximum arasında kaldım genel olarak maximum kampanyaları daha fazla sanki birde garanti bonus genç kullanmaktayım. Genel olarak internet alışverişi yapmaktayım sizin önerilerinizi bekliyorum
  10. Sethh

Xiamio 14T mi s24 Fe mi

Teşekkürler
  11. Sethh

Xiamio 14T mi s24 Fe mi

Arkadaşlar bu iki cihaz arasında kaldım siz hangisini öneririsiniz acaba farklı önerileriniz de varsa belirtirseniz sevinirim.
  12. Sethh

Mİ 14 T Pro nasıldır ?

Yurtdışı alınır sadece onun dışında xiamio için o kadar para verilmez
  13. Sethh

2000 TL ye kadar Bluetooth hoparlör önerisi

Arkadaşlar 2 bin tl ye kadar Bluetooth hoparlör öneriniz varmıdır acabaa
  14. Sethh

Amazonda 4060 laptop tavsiyesi

Çok teşekkürler 1727801332 Teşekkürler
Geri