setıpkur isimli üyenin son içerikleri

1. S

9060XT Lİ BU SİSTEM ALINIR MI?

ne alabilirim o zaman
  2. S

9060XT Lİ BU SİSTEM ALINIR MI?

merhaba sorum bu sistem parasına değer mi sistem şu https://www.gaming.gen.tr/urun/785710/mantis-rx9060xt-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-prime-radeon-rx-9060-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/?nsl_bypass_cache=81f520239d037de316a0be5924b95be6 hem hikaye hem FPS oyunları oynicağım...
  3. S

20K BÜTÇE EKİPMAN ÖNERİSİ

Merhaba benim bütçem 20k ve ekipman toplamak istiyorum ancak cok bir bilgim yok genellikle valorant oynamak için kullanıcam ve beyaz olmasını istiyorum öneri istediğim ekipmanlar monitor kulaklık klavye mouse mousepad monitör en az 300 Hz ve 1 MS olması lazım masam ahşap ve kahverengi
  4. S

30-40 BİN TL ARASINDA SİSTEM ÖNERİSİ

Hocam kasa 750 watt mı 650 mi
  5. S

30-40 BİN TL ARASINDA SİSTEM ÖNERİSİ

Merhaba ben çoğunlukla fps odaklı bir sistem toplamak istiyorum bu sistem beyaz olursa çok güzel olur ama beyaz olmasada olur bütçe 30-40 bin +2-3 bin oyniyabilir valorantta +350 FPS alması yeterli benim için ve en az 2-3 yıl bana yeticek olması gerekiyor yardım edeceklere teşekkürler
  6. S

ŞOKDAN PAYCELE PARA ATILIR MI

Merhaba benim sorum şoktan paycelle bakiye atılır mı ve bunu kartla ödiyebilirmiyim yoksa sadece nakitmi
  7. S

Valorantta hesap almak mı kendin kasmak mı

Hocam mail devirdede olur mu öyle bir sorun
  8. S

Valorantta hesap almak mı kendin kasmak mı

Merhaba benim sorum Valorantta hesap almak mı kendin kasmak mı yani skinli bir hesap mı almalıyım yoksa kendim hesap açıp ona mı skin almalıyım çünkü istediğim skinleri mağazamda bulmak zor eğer almam daha iyi olursa güvenilir olarak nerden alabilirim
  9. S

50-55 bin TL bütçe ile sistem toplama önerisi nvdia veya amd

Merhaba ben 50-55 bin TL bütçe ile sistem toplamak istiyorum ilk tercihim beyaz olması ama olmasa da olur akvaryum kasa çok güzel olur genelde Valorant falan gireceğim ve 10-15 bin TL bütçe ilçede monitor almayı düşünüyorum ona da önerisi verirseniz sevinirim arada RDR2 falan girerim.
  10. S

60 BİN TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ VE MONİTÖR ÖNERİSİ

Merhaba bem çoğunlukla valp girmek için arada fps oyunları girmek için bilgisayar almak istiyorum kasa için bütçem 45 k monitör için ise 10-15 k yardım edecek arkadaşlara teşekkürler akvaryum kasa olursa güzel olabilir toplamada olabilir
  11. S

AMD 7800XT Lİ SİSTEM TOPLAMA

Merhaba ben beyaz setup kurmak istiyorum ekran kartı olarak 7800xt tercihim ama kesinlikle olmak zorunda değil işlemci amd bu zorunlu nerdeyse full valorant giricem ama arada sıkılınca rdr2 GTA vs. Girerim ama çok az bütçe kasa ve monitor için bütçe 65-70 bin beyaz olması kesin tercihim ama...
Geri