setomino isimli üyenin son içerikleri

1. setomino

Shein indirimli ürünler

zam geldi sanırım hocam bende bugün gördüm
  2. setomino

Shein indirimli ürünler

burda sorun %60 ın catir catir alinmasi muammelenin değişmesi için ödeme almaması gerek diye düşünüyorum.boyle bir essekligin bedelini keşke gumruk ve aras kim sorumluysa o çekse.
  3. setomino

Shein indirimli ürünler

hocam sizin takılan sipariş tarihiniz ne zaman acaba benim 9 ocak shein siparişim 17 ocakta teslim edildi.
  4. setomino

Shein indirimli ürünler

Hocam 1 Şubat’ın amacı burada maksimum son sipariş tarihi olabilir. Çünkü ortalama pazar yerlerinden gelebilecek kargolar, her aşama mükemmel zamanlamada ilerlese bile 5–6 günden önce gelmiyor. Bu nedenle 1 Şubat’ta doğrudan Shein, Temu gibi platformlardan alışverişin kapatılması söz konusu...
  5. setomino

Shein indirimli ürünler

bence şuandan sonra durum biraz krize döndü ben 6 şubat öncesi alınan ve vergisi ödenen ürünlere muammele değişikliği yapılmayacağını düsünüyorum.
  6. setomino

🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru + Vatan Kampanyası Toplam 10 bin TL Parafpara

bende aynı şeyi merak ediyorum bilgi sahibi olan varmı?
  7. setomino

Shein indirimli ürünler

hocam ben mesela evde pc acikken steam linkle pc deki hikayeli AAA tarzi oyunlari yatarak oynamak için aldım gecikmesi çok daha az geforce now gibi disardanda baglaniliyor internetin iyiyse ama daha çok ayni wifi ağı verimli.onun dışında geforce now,xboz cloud kullananlar var ben kendi pcme...
  8. setomino

Shein indirimli ürünler

https://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=lb5BnwLH3rH_8&localcountry=TR&url_from=GM75863298634 hocam hayirli olsun almışsınız. arayanlar için ekliyim m05 linkini yinede
  9. setomino

Shein indirimli ürünler

ben dun aynı sekil denedim olmadı hocam dogrudur ben yapamamısımdır belkide. 1768743676 hocam kablolu şekilde typce dişi den erkek usbye ceviren kabloyla baglanir. telefon icinde takiliyken programlarla da wifi uzerinden kablosuz baglanabilir.ancak boyle bir dusuncen varsa m05 farkini ödeyip...
  10. setomino

Shein indirimli ürünler

hocam pcden değil %60 kuponu pc ye atmiyor telefondan alman lazim.
  11. setomino

Shein indirimli ürünler

hocam teşekkür ederim bilgilendirme için sayenizde aldım. 1768741889 hocam bu arada şimdi tekrar denedim çalışıyor teknik.
  12. setomino

Shein indirimli ürünler

sanirim fixlendi 145. sayfada attigim teknik.başka üründede denemek lazim.
  13. setomino

Shein indirimli ürünler

değer bence riskine
  14. setomino

Shein indirimli ürünler

hocam bu cihazları normal gamepad gibi tanımıyor telefonlar kendi bataryaları olmadığı için HID–UAB (USB Accessory Bridge) uyumsuzluğu nedeniyle OTG üzerinden bağlı cihaz algılanmıyor bazen.normal otg den usb bağlamakla aynı mantıkta değil usbden güç vermeme ihtimali var bende m05 ten daha...
  15. setomino

Shein indirimli ürünler

145. sayfada söylediğim yöntem sanırım fixlendi deneyen bugün varmı bir üründe? 1768666697 bu 3.5 inç lcd ekranı alıpta iade etmek isteyen yada kullanmayan var ise geliş fiyatindan gelip alabilirim.stoğuna yetişemedim.
Geri