setrox isimli üyenin son içerikleri

1. S

❌İndirim Bitti! Nothing CMF Phone 1 - 10.499 TL - 🔥Peşin fiyatına 6 ay taksit🔥

NFC diyelim bankada problem oldu, şubeye gidersin yada müşteri hizmetleri yardımcı olur. daha o çok yaygınlaşmadı. inan çevremde NFC nedir diye sorsam çoğu bilmez. sen bilirsin yine de. taksit kalkarsa birde ürün detaylarında taksit çıkmasada ödeme ekranında taksit çıkıyor
  2. S

aynen öyle dediğin gibi..o konuda aynı düşüncedeyim.. her ürünün eksikleri artıları olacaktır..NFC bunda niye yok hala anlayamadım ama şu an hem taksitle hemde bu fiyata bu özellikte telefon almak mantıklı..ihtiyaç durumuna göre kişi kendi düşünür alır. şu an inan en çok satanlarda bu...
  3. S

ben kendim daha iyi bir telefon zaten kullanıyorum. kendime almadığımı söylemiştim babama aldım ki yeter ona. bana laf atacağına 6,7 yaşındasın ne demek ya? senden büyük olduğum kesin...seninkisi özel bir durum sonuçta 40km yol gitmek istemiyorsan NFC al zaten. sen olayı yanlış anlamışsın almak...
  4. S

NFC en son ne zaman kullandınız? Allah aşkına NFC olmasada bir sürü yöntem var. birde çöp diyorsunuz. ben babama aldım ve gayet de memnun..ne bu NFC sevdası anlamadım. hayır bu kadar gömmeye gerek yok. ne tabletinden bahsediyorsunuz, birde oyuncak niyetine diyorsunuz. gayetde güzel telefon...
Geri