Setsuna isimli üyenin son içerikleri

1. Setsuna

Back connect uyumlu en uygun kasa hangisi?

arkadaşlar en ucuz back connect uyumlu kasa hangisi MSI B850 GAMING PLUS WIFI PZ anakart var fakat kasa değişmek gerekiyormuş
  2. Setsuna

Dragos Dragmode B760M D4 Pro alınır mı ?

bu anakartı almayı düşünüyorum kullanan birileri varsa yorum yapabilir mi acaba çok arafta kaldım intele geçmek istiyorum ekran kartımdan ötürü birde kullanan birisi bios fotoğrafı atabilirse çok güzel olur
  3. Setsuna

2000 tl ve altı mouse

2000tl ve altı mouse önerebilir misiniz aklımda razer basilisk v3 x hyperspeed var fakat önerilere de açığım
  4. Setsuna

İntel arc b580 yazılımı nasıldır bilen biri yazabilir mi?

Peki hocam böyle açık dünya oyunu league of legends valorant falan ne bileyim o tür şeyleri yazılımı nasıl en önemli konu o hani yazılım konusunda bir sıkıntı var mı ne bileyim hata verip kapanma vesaire vesaire ne bileyim herhangi bir olayı falan kötü iyi anlamda söyleyebileceğim bir şeyler var mı
  5. Setsuna

İntel arc b580 yazılımı nasıldır bilen biri yazabilir mi?

Intel arc b580 almak istiyorum fakat yazılımının nasıl olduğunu bilmiyorum kullanan birinden tavsiye almak istedim nasıl bir ekran kartıdır kasma donma herhangi bir şey var mı bilen biri yazabilirse teşekkür ederim.
  6. Setsuna

Rx7600 mü b580mi almalıyım?

İkisi de 9.500 TL fiyatları aynı o yüzden zaten ikisini karşılaştırdım aynı fiyattayken hangisi daha mantıklı 1771946667 İkisinin de garantisi var yani bir buçuk sene falan muhtemelen var ikisi de garanti olarak sıfıra yakınlar kısaca
  7. Setsuna

Yazılımı hakkında da bir şeyler öğrenmek istiyorum açıkçası bu ekran kartının yani b580'in çok bir şeyini bilmiyorum özelliklerini fazla bilmiyorum şey olarak nasılsın yazılımsal olarak yazılım olarak yardım edebilecek birini tanıyor musun tanıyorsan etiketleyebilir misin şimdiden teşekkürler
  8. Setsuna

Hocam şu an ekran kartım yok sattığım için şu an soruyorum bunu 2 seçeneğim var ya 7600 alacağım ya da b580 alacağım hangisini önerirsin şu an birinin passmarkı daha iyi birinin yanında diğer özellikleri de daha iyi hangisini alsam bilemedim
  9. Setsuna

Arkadaşlar ben ekran kartı alacağım fakat bu iki ekran kartı arasında kaldım 2 ekranın var birisi 32 inç 2K diğeri 1080p bir ekran yani 2 ekranı kaldırabilecek hangisidir sizce ben bunlar arasında kaldım fakat b580 sanki 4K performansında akıcı oyun performansı sunduğu için bence sanki 580 gibi...
  10. Setsuna

En uygun fiyatlı manyetik switch klavye önerisi verebilir misiniz?

bana en ucuz manyetik klavyeyi önerebilir misiniz_
  11. Setsuna

Öneri İNTEL ARC B580 Mİ YOKSA A770 Mİ ALINIR?

3060ti da kendisi dedi adam mining yaptım ama kendi odamda yaptım oksit yok diye o da alınabilir aslında
  12. Setsuna

daha mantıklı evet hocam da öğrenciyim o yüzden biriktiremiyorum fazla 2.elden de amd almak genelde sıkıntı baya miningli olmayan ekran kartı yok neredeyse 3060 ti buldum bitane o da muhtemelen 1 yıl miningde kullanılmıştır adam kendi odamda yaptım dedi kendi şehrimde 10000e oksitlenme de yok...
  13. Setsuna

sıfıra yakın ama alacağım kart o yüzden geçiyorum zaten 1771249397 çok bi fiyat farkı koymicam alırken
  14. Setsuna

teşekkürler arkadaşlar kafamda soru işaretleri kalmıştı biraz daha çözmeme yardım ettiniz biraz bilgi de verirseniz özellikler hakkında
  15. Setsuna

peki kaç yıl götürür beni b580
Geri