Selam arkadaşlar.
2020 Toyota Corolla araçlarda kablolu şekilde Carplay kullanılabiliyor ancak kablo kalabalığından kurtulmak için kablosuz bağlanmaya imkan sağlayan kitlerden bakıyorum. Piyasada çok fazla çeşit va bu ürünlerden ve yorumlar çok aydınlatıcı değil. Aynı ürüne bazı kullanıcılar çok...
ips daha iyi ama curved olunca ips olmuyo maalesef. Curved şart değil derseniz ips almanız daha mantıklı tabii ki. Göndermiş olduğum monitörü kullanıyorum sıkıntı yaşamadım açıkcası.
valla hocam ben xenon smartın akıllı wifi prizlerini kullanıyorum çok memnunum. hem o yüzden bu markayı seçtim hem de diğer markalara baktığımda 1080p 2mp olan kameralar bu fiyattaydı bu ise hem 2k hem 3mp o yüzden tercihim bu oldu.
https://www.trendyol.com/xenon-smart/ev-kamerasi-2k-3mp-wifi-mobil-kontrol-sesli-360-ptz-hareket-takip-ic-mekan-kamera-p-834365708?boutiqueId=61&merchantId=539707
teşekkürler hocam yeni doğacak çocuğum için kamera bakıyodum hemen aldım indirimle
amd tarafında rx 6650 xt bulabilirsin belki o rakamın biraz daha üstüne. nvidia tarafı biraz daha pahalı 3060 olabilir biraz daha çıkarsan 3060 ti olabilir