bende şunu merak ediyorum 4070'ten 5070'e geçmek çok fark yaratır mı? yaratmazsa 9070 xt almak saf kas gücünden dolayı daha mı mantıklı olur? yoksa yine o kadar para vermeden 7900 gre geçmek ne kadar mantıklı olur?
İşlemci 7800x3D var arkadaşlar. 2k'da kullanıyorum. Çoğunlukla Pubg oynuyorum arada bir nadiren hikayeli oyunlar oynuyorum. Rtx 4070 ekran kartımı 23bin gibi bir rakama satttım. Şimdi seçeneklerim şu sizce bu şartlarda hangisi mantıklı olur?
Rx 7900 gre - 21bin 2.el
Rtx 4070 ti - 27bin 2.el...
hocam amd değil aynı nvidia kartlarına yapılan furmark testlerine bakıyorum aynı şartlarda yapılmış çözünürlük vs ama fps değerleri arasında uçurum oluyo onun nedeni tam olarak nedir onu bilmiyorum.
peki hocam yine öğrenmek için soruyorum ilanlarda bakıyorum aynı kartlar aynı çözünürlükte furmark yapılmış ancak birisi atıyorum 200fps verirken diğeri 150fps vermiş. bu neden olur? sıcaklıkları iyiyse bile fps düşük olması bir sorun olduğunu gösterir mi?
hocam güvenlik etiketine çok güvenme o güvenlik etiketleride satılıyor alıp açılmış bir kartın vidasına yapıştırabilirsin :) diğer vidalarıda çizmeden açılmışsa farkedemeyebilirsin açılıp açılmadığını :)
aynen hocam. bende Power Boost PBA4375B kasa var Arctic Liquid Freezer III 360'ı zar zor sığdırdım ama daha kaliteli bir kasaya geçmek istiyorum ama radyatör sığarmı endişesinden geçemiyorum.
hocam biliyorum onu belirttim zaten 360mm radyatör destekliyor ancak Arctic Liquid Freezer III 360'ın radyatör ve fan kalınlığı toplam 63mm falan. Kalınlık kurtarır mı acaba orası muamma.