sevcann isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Tab s11 mi tab s10+ mı

abi şöyle diyim 9 10 da hırslıydım 11 boyunca hiç adam akıllı çalışmadım 11i 11 de bitirmedim bir de tyt 50 lerde
  2. S

ya şöyle aslında ben ağırlık konusunda da ağır olsun istemiyorum otobüste fala metroda da çıkarıp islerimi hallederim herhalde diye planladım aslında bence 11 inç ideal gibi 1774808390 Çok teşekkür ederim ben 11. sınıf öğrencisiyim ve benim hedefimde tıp umarım yaparım bence yks öğrencisi için...
  3. S

Samsung Tab S11 26K Alınır mı?

yardım eder misiniz 1. not tutma. 2. soru çözme. 3. çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım. 4. sürekli yanımda taşıyacağım. 5. Film/dizi izleyeceğim. 6. slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım. 7. otobüste bile çıkarıp soru falan çözeceğim, okul ile ev...
  4. S

Tab s10 plus mı tab s11 mi hangisi mantıklı ?

çift ekran kullanımınıda gayet rahatlık sağlıyorsa hemen alıcam yani bir ekranda video bir ekranda not alacağım iin büyüklük bi o kadar önemli lakin taşımasıda çok önemli
  5. S

peki taşıma açısından zorlandınız mı s11 ile s10 plus arasındayım şuan ve şürekli taşicam o tableti
  6. S

abi peki memnun musun s11 den boyut ve keşke büyük alsaydım diyo musun
  7. S

S11 VS S10 PLUS yks süreci için hangisi daha makul ?

maalesef bende samsung ekosistemi var
  8. S

hangisini aldınız ve memnun musunuz acaba ya da pişmansanız neden
  9. S

NEE üyelik alacak kadar param yok zaten ama mobille değilde dex modunda girersem tarayıcıyla bence düzenleme yapılabilir ayrıca ben çok sık yanımda taşıcam evde zaten milattan önce kalma asus laptobum var işim nadiren çıkıyor zaten ordan hallederim en kötü ama hala aradayım maalesef s11 çok...
  10. S

S11 VS S10 PLUS yks süreci için hangisi daha makul ?

Merhabalar S10 Plus ile S11 arasında kaldım. YKS sürecinde. 1. not tutma. 2. soru çözme. 3. çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım. 4. sürekli yanımda taşıyacağım. 5. Film/dizi izleyeceğim. 6. slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi şeyler yapacağım. 7. otobüste bile...
  11. S

Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

11 inç olunca çift ekran özelliğinde büyük sıkıntı yaşar mıyım peki zaten klasiktir herkes de 11 inç var ama ağır olur diyorsanız bu konuda haklısınız bence. Abi birde ben s11 alırsam kaleminde bluetuot özelliği yok ve kalemin yapısı değişti daha mı konforlu olur siz kelemini nasıl buldunuz...
  12. S

S11 i laptop gibi kullanabiliyor musunuz acaba çünkü ben de s10plus ile aralarında kaldım ve genel olarak: 1. Not tutma. 2. Soru çözme. 3. Çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım. 4. Sürekli yanımda taşıyacağım. 5. Film/dizi izleyeceğim. 6. Slayt sunum, Word dosyaları...
  13. S

Çözüldü✓ Amazondan Tablet önerisi

Abi merhaba forumda yeniyim s9 plus aldın galiba sen ben s10 plus isitiyorum 12.4 inç temel olarak 1. Not tutma. 2. Soru çözme. 3. Çift ekran kullanma, yani ekranı ikiye bölerek kullanacağım. 4. Sürekli yanımda taşıyacağım. 5. Film/dizi izleyeceğim. 6. Slayt sunum, Word dosyaları düzenleme gibi...
Geri