Hocam doğrusu şu parçalar arasindaki fiyat farkından söz etmiştim. Hepsi bir araya gelince fiyat farkı açılıyor demiştim. Yanlıs anlamıssıniz. Zaten toplu...
Hocam bu işlerin sonu gelmez alır başını gider😃 ancak 4070s çok fiyatını hakeden bir kart. 7800xt de iş görür o da nerdeyse aynı diyebiliriz ama sadece oyun...
Ben de öyle düşünüyorum hocam zaten parçalar teker teker daha pahalı ddr4'e göre ve hepsi birleşince aradaki fiyat farkı açılıyor. Hem 5600 am4'ün en f/p...
Hocam ddr4 için 32gb gereksiz fazla bence çünkü 3200mhz. Zaten 16 çift kanal ile 32 çift kanal 10 fps fark olur bence. Hem şu yönüyle düşünmek lazım bu...
Hocam işlemci yukseltme seceneklerinde i5 göremiyorum ben ama güzel sistem. Bence 14100f seçin ben onu gördüm zira.
1739104639
Yok hocam hiçbir darboğaz...
Hocam bence de evet ddr4 sistem daha f/p.
Hocam yukarıdaki arkadaşa yazdığım cevap, evet f/p olarak ddr4 daha iyi ama siz ileri yönelik olmasını isterseniz...
Doğru, nvidia'dan f/p kart beklemek çok mantıklı olmaz. Amd tercih etmen bence iyi olmuş. Estra söylemek istediğim şey bence işlemci yönünde i5 12600kf ve...