Hocam ben de baktım 9600x şuanda uygunmuş fiyatı aslında. Kasa olarak da uygun haklısın bu arada. Ben ekran kartına daha fazla bütçeni ayır diye demiştim...
Hocam hayatımda konsolda fifa ve ufc hariç oyun oynamadım alışabilir miyim bilmiyorum dükkanı 10 da kapatıp 7 de açıyorum sanırım çok oynayacak vaktim yok 😂
Kasa güzel ama pahalı, sistemdeki diğer parçaların olduğu gibi. Kendi fikrim, 9600x'e gerek yok 7600 varken. Ekran kartına daha fazla bütçe ayırmak lazım 2k...
42k koy, 35'e kadar düşebilirsin daha da düşme sistem ölür yoksa.
Vaktin yoksa konsol al bence kullanımı kolay 20sn'de oyundasın. Girer bir forza falan...
Ddr5 ise 26- 28k kadar çıkabilir fiyatlar. Senin dediğin ddr4 için geçerli 5600 sistemler olur genelde. Bana kalırsa ddr5 için 5k fark verilir ama 27k...
Bulabilirsen 6600 bulamazsan 5600xt öneririm. İşlemci olarak 5500 al. Biraz daha araştırdım 5500 daha güçlü, her şey önbellek değil işlemci o önbelleği...
2k verebilen sistem varsa bile monitör gamepad mouse almayın bence. Zaten pc varsa nintendo da olsun onun keyfi daha fazla olur.
Xbox 9. Nesil gamepad pc...
Doğrudur hocam ben de biraz daha baktım dediğiniz şeyler yapılabilir ayrıca 3600 dediğiniz gibi 32mb önbelleği olduğu için o daha iyi olur. Tabi 5600...
5600xt asla 4200tl etmez 3000tlye aldım temmuz ayında. 4500e rx6600 alınabilir. ayrıca r5 5500 ile aynı performansta olan hatta önbelleği 32mb olduğu için...
7700xt alınır hocam bu sistemin ram'ini ssd'sini yükseltin ve isterseniz başka özelleştirmeler de yapabilirsiniz. Maximum ve paraf karta vade farksız 3...
Asusun ekranı kaliteli, ghosting konusunda da çok başarılı bir marka. Genelde tüm monitörleri güzel oluyor. Bu oled ekranının da güzel olduğunu düşünüyorum...