Aklıma geldi uzun yıllar kullanmak için rtx ekran kartları daha iyi gibi bence. Yıllar sonra fps mi azaldı? Açarsın dlss'i fps fırlar. 4070 super'in baya bi...
Fps oyunları oynuyorsanız işlemci x3d olanları seçmeniz iyi olacaktır tabi bütçe doğrultusunda. Ekran kartından kısmayın bence çünkü 7500f alırsınız, 1-2...
Olsun hocam ben de şuan markasız bi 500w psu ile rx 580 kullanıyorum sorun olmuyor. Kalite her markada vardır, sadece nzxt corsair msi fsp falan en sağlam...
hocam arkadasin ailesi cok ugrasmak istemiyor zar zor ikna etmis zaten. birde 2. el ile ugrassinlar istemiyor bu yuzden sadece ekran kartini ikinci el...
Hocam neden kötü dediler bilmiyorum ama görünüşte güzel ve soğuk çalışabilecek bir kasaya benziyor ve görünüşü hoş. Ön panelin mesh olmasını isterseniz...
Teşekkür ederim
1739467039
https://www.itopya.com/rampage-azza-v1-600w-80-bronze-tempered-glass-usb-30-argb-atx-siyah-kasa_u27899
Hocam bu kasa ve psu kötü...
Bütçeye göre dedim ben hocam, Bütçe problemi yoksa elbette dediğiniz şeyler doğru. Anakart ve overclock olayına arkadaşın bütçesi eşliğinde gereksiz...
Aynen hocam bios pilini sökmek işe yarıyor bu tür durumlarda. Ben de yaşamıştım benzer olayı. Ne işe yarıyor bilmiyorum ama bios pilini sökünce görüntü geliyor.
Anakartın yükseltilmesi gerektirecek bir durum göremiyorum hocam ssd gen3 anakart zaten yeter diye düşünüyorum. İşlemci tray di.
Tam aksine daha da bütçe...
Hocam arkadaşınızı 2. El ekran kartı almaya ikna edebilirseniz şu parçaları öneririm. Kalan bütçeyle 2. El ekran kartı almanız paranızdan daha iyi verim...