Sevketa5q isimli üyenin son içerikleri

1. S

Days Gone'da verilen görev yapılmıyor

Yardımınız için çok teşekkürler bi şekilde geçicez o görevi
  2. S

Days Gone'da verilen görev yapılmıyor

Başlıktaki gibi Days Gone PC sürümünü oynuyorum fakat o Brian mağaraya gönderdi ve her şeyi yaptım, sonra oyun sürüyü öldür dedi ama ortada sürü yok. Videolara baktım, herkeste geliyor ama bende sürü ortada yok.
  3. S

Vgn vxe v1 alınır mı

hocam tipleri bile benzemiyor nasıl havit h3 diyebiliyorsunuz
  4. S

Vgn vxe v1 alınır mı

Arkadaşlar Rusya'dan VGN VXE V1 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? O fiyat bandında daha iyileri var mı? Önerirseniz şu siteden olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Site
  5. S

VGN VXE V1 alınır mı?

Arkadaşlar Rusya'dan VGN VXE V1 almayı düşünüyorum, sizce alınır mı? O fiyat bandında daha iyileri var mı? Önerirseniz şu siteden olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. https://www.ozon.ru
  6. S

Çözüldü✓ 2+1 hoparlörümü nasıl tamir edebilirim

Hocam tamir ettikten sonra eski performansı alamazsınız
  7. S

37 bin TL 5060 Ti 16 GB sistem

Son stoğu ben aldım hocam
  8. S

Rtx 5060 8 GB İ5 14400f 2k monitörü desteklermi ?

2 k oynicağın oyunlar değişir ama Cs gibi oyunlarda orta ayarsa monitörün hz kadar alırsınız ama tavsiyem 1080p ips monitör alıp 2 k ya vericeğiniz parayı [eğer fps ağırlıklı oyun oynuyorsanız tavsiyem ips panelli min 240hz olan bi monitör almanız
  9. S

I5 14400F & RTX 5060 Ti 16 GB sistem Valorant'ta 300 FPS veriyor

Hocam en azından fps biraz daha arttırmamın bi yolu yok mu bide valorant oyun motorunu unreal engine 5 yapıcak fps im yükselir mi
  10. S

maalesef kıydım 50 bin 😥
  11. S

Başlıktaki gibi Valorant'ta 300 FPS alıyorum. Sistem özellikleri: RTX 5060 Ti 16 GB i5 14400F 32 GB DDR5. Normalde 750-800 FPS almam gerekmiyor mu?
  12. S

Perşembe günü vatan bilgisayardan alınan sistem ne zaman gelir

Başlıktaki gibi geçen hafta perşembe günü vatan bilgisayardan 5060 ti 16 gb lı hazır sistem ve monitör aldım monitör ertesi günü geldi anca kasadan hala haber yok
Geri