Sevz isimli üyenin son içerikleri

1. Sevz

❌İndirim Bitti! Goodram 512 GB M.2 SSD 1700 Lira

Tüm stokları satın aldım dediler ki elimizde o kadar yok sana hiç göndermicez paran bizde kalcak.
  2. Sevz

🔥İndirim Monitor Audio Bronze 7g (50) Raf Tipi Hoparlör 28.990 TL

Yurt dışından ucuz olması 28.000TL olduğu gerçeğini değiştirmiyor 😖. İhtiyacı olan insana gider belki.
  3. Sevz

🔥İndirim Segotep Hiphant 6''ıps Multimedya Ekranı 2399tl!

Bağlantı kablosu Type-C olsaydı alırdım.
  4. Sevz

🔥İndirim Termal Grizzly Hydronaut 11,8 W/M · K 3,9 G 636 TL

8gr M7 almıştım geçenlerde 600TL'ye mis gibi calisiyor
  5. Sevz

Performans-Kalite Odaklı Sıvı Soğutucu ?

bütçe?
  6. Sevz

Bu Sistem Alınır mı?

Uzun zamandır böyle kötü bir sistem görmemiştim valla helal olsun itopya.
  7. Sevz

🔥İndirim 🎮 Beitong Gamepad Modellerinde İndirim! | 🔥 Trendyol & Hepsiburada 🔥

Şu an fiyat performans olarak en iyisi hocam alınır. Biraz gecikme var FPS oynuyorsanız belki başka bir modele yönelebilirsiniz.
  8. Sevz

❌İndirim Bitti! Sharkoon Mid Tower 4xfan Rebel C70g Bilgisayar Kasası 3586 TL

Sığar. 1785619131 Ama şimdi baktım indirim bitmiş sanırım ürün bitmiş.
  9. Sevz

Patriot Viper Venom Rgb Pvvr516g60c30 16 GB 12.399 TL

Ben'de RGB'li biraz ucuz bakıyorum. Şu ana kadar hep rgb'siz kullandım içimde ukte kalmış gibi RGB'li.
  10. Sevz

Öndeki ahşap gerçek mi hocam yoksa plastik mi ?
  11. Sevz

Ben de sırf yorumlarının bu kadar iyi olmasından dolayı paylaştım. Amazon değil internette'de baktım baya sevilmiş fiyat performans oranı baya iyi.
  12. Sevz

Şimdi bi 5k'da lian li fanlarına gömün hocam misss.
Geri