Zaten daha mantıklı fiyat olarak. Fakat bazen zaman olmuyor iş çıkışı saat 6'da çıkıp direkt spora gidiyorum eve ancak 8 de falan dönebiliyorum o arada yolda güzel gidiyor.
İkisinin de artısı eksileri var. Herkes bütçesine göre hareket ediyor.
Ben Nvidiacı olarak geldim 3000 serisine kadar artık AMD kullanicisi olarak devam ediyorum. Sizi ne mutlu ediyorsa onu satın alın veya neye ihtiyacınız var ise onu.
Zaten teknoloji bakımından bakıldığında anlamak zor değil NVİDiA nin ustun olduğunu hocam. %80'i yapamıyor demek çok saçma. Normal bir kullanıcı için AMD kart yeterde artar. Normal bir Nvidia kart kullanan kullanıcı %70 teknolojisini kullanmıyor kartın. İkisinin'de amaçları farklı aynı işi...
Bedavaya mı yapıyorlar arkadaş ? Nvidia artık %90 Yapay zeka odaklı. Fiyatlar arttıkça bizim almamiz da zorlaşıyor biz az alınca market daha da küçülüyor. Onlar seni düşünmüyor kârını düşünüyor.
Son 10 sene içerisindeki market paylarına bakarsan anlarsın.
Ne boş yapiyonuz ya isteyen AMD isteyen'de Nvidia kullansın. AMD nin konsol ve el konsolunun %99'u oluşturduğunu unutmayın. Nvidia artık yapay zeka şirketi bizim gibi kullanıcılar umurlarinda değil daha kart cikartirlar mı o bile meçhul.