Sevz isimli üyenin son içerikleri

1. Sevz

Aldığım Klavyeler Bir Süreden Sonra Bozuluyor

O söz öyle değildi sanki hocam ya.
  2. Sevz

🔥İndirim Tutku Penye Erkek Boxer 8'li - Çok Renkli 490 TL

Evde bununla dolaşması çok zevkli.
  3. Sevz

Sapphıre Anakart AMD Am5 Atx Nıtro+ B850a Wıfı7 Anakart Alınır mı

Beyaz önerisi olan var mı 10K altı?
  4. Sevz

Yardım Steam Bakiyemi Nasıl Nakite Çevirebilirim?

%15-20 indirimle oyun satabilirsiniz.
  5. Sevz

❌İndirim Bitti! Hızlı Coca-Cola Orijinal Tat Pet 4x1 L 160tl + 300'e Kupon

Boykot, helal/haram konusu var kesin yine bir kola indirimin altında 5 sayfa yorum niye olsun yoksa xD
  6. Sevz

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

ben de senden 10 santim uzunum kilomuz da neredeyse aynı olacaktır hocam bana oldu. 1784371980 Üstünüze oturmasını isterseniz L, garantiye alıp oversize olması önemli değilse XL.
  7. Sevz

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

Benim Temu dan aldığım Aula F75 candır beni hala yarı yolda bırakmadı Ajazz aj159 pro ile birlikte. Umarım daha bozulmazlar da başka bir ürüne kalmayız.
  8. Sevz

❌İndirim Bitti! Lian Li Rs1200g Beyaz Psu 7.999tl

Güzel bir ram yakalarsam indirimle belki DDR5 geçerken beyaz parcalar alırım. Fakat şu an sistem baya yeterli durumda inanılmaz indirim olmadıktan sonra yükseltmem büyük ihtimalle.
  9. Sevz

Sessiz hocam gayet. Kasa Lian LI Dan a3. Ch160 ile benzer kasa güzel uyumlu olur.
  10. Sevz

Ben 3999TL ye geçen hafta SFX düşürdüm ya mutluyum.
  11. Sevz

5 K Bütçem Var Hangi Monitörü Almalıyım

Renkler falan çok iyi ghosting overdrive ayarı ile yok denebilecek kadar az. Bana ölü piksel gelmedi abartı bir ips glow da.
  12. Sevz

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Gelir hocam büyük ihtimalle. Bana bile biraz büyük geldi.
  13. Sevz

Beğendim hocam. Anam da geçerli not verdi 👌💯
  14. Sevz

1.83 boyum kilom da 105 XL rahat oldu üzerime sıkmadı bol da gelmedi. Referans arayan varsa yardımcı olur umarım.
Geri