İyi günler epicten mafia 3 de oynuyorum ama NVidia app görmüyor 2 yi de görmemişti. Manuel olarak ekliyorum bu sefer de desteklenmiyor diyor. Oyunu optimize etmek istiyordum sadece.
İyi günler yaklaşık 2 ay önce amazondan Asus tuf f16 aldım mafia 2 oynuyorum oyun kasıyor ayarlar orta kalitede olduğu halde.Mafia 1 oynadım araba sürerken vs arada kasiyordu ama mafia 2 de belirgin bir şekilde kasıyor.cyplso diye bir siteden çeviri indirmistim virüs kapmış olabilir mi? Sistemi...
Biosu myasus dan guncelledim Windows update de de şuan yeni güncelleme yok ilk kurdugumda driverleri Windows update den indirmiştim daha 2 gün oldu alalı
1775990187
Hocam görev yöneticisi ve NVidia dan baktim da göremedim sadece yüzde 30 u falan kullanılıyor yazıyor
İyi günler 3 gün önce amazondan Asus tuf f16 aldım freedos olarak sonra Windows 11 yükledim kullnamaya başladım fakat PC masaüstünde oyunlarda vs anlik 1 sn takılıyor bazen onun dışında gayet hızlı ve iyi çalışıyor bunu nasıl duzeltebilirim sizce iade etmeye ya da servise vermeye gerek var mı...
Hocam yanlış yazmışım monster yazacaktım
1775205891
Yazmıyor o diğer sitelerde de bulamadım genel olarak hep 55w falan oluyor 100w 45 50k civarında bir laptop bakıyorum 80 90 w da olur
1775207010
Lenovo nun watt değerini bulabilecek var mı ben bulamadım
Selamlar gaming laptop alacağım bütçem Max 35-40k aklımda 2 tane var
https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v21-5-4/
Bu MSI 35k 12 taksit yapıyorlar ama sistem biraz düşük...