Seni de anlıyorum çok saçma bir durum gerçekten o kadar farkı hakketmiyor ama bilmediğin çok detay var kasalarda, onları göz önünde bulundurunca 10k...
kanka bir şey diyemem düşüncene saygı duyuyorum ama emin ol malzeme kalitesi olarak inanılmaz fark yok aradaki farka 10 numara fanlarla orjinalden daha iyi...
kanka sağlamlık testi videosu çekmeyeceksen çekiç fırlatmayacaksan okey ama ben yine de mesh öneririm akvaryumların hava akışı bana hala mesh kadar iyi...
akvaryum yada showcase dediğin bir çok kasa yeterince büyük uzun ve geniş zaten toz filtresi dediğinde trendyolda falan 50-100tl zaten kastığınız kadar...
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-revenge-nova-beyaz-3-rgb-fanli-temperli-cam-panel-bos-m-atx-gaming-oyuncu-fiyati,573889671.html
bunu al...
ya hacı gülüyorsun ama aralarında bir fark yok yani 10k versen ne farkeder akvaryuma 3k versen ne değişir malzeme aynı malzeme ben de kardeşime aldım...
ya kanka dediğin uzun vade belki doğru da zaten ayda yılda bir macun değişimi oluyor onda da biraz daha kaliteli kullanmak daha mantıklı oluyor ben hep...