Seyfettink578 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Honor Pad 10 + Klavyeli Kılıf : 12.419 TL (Peşin Fiyata :6 taksit)

Sizce honor pad 10 mu yoksa tab s10 fe mi
  2. S

HS65 mi yoksa HS80 RGB USB mi alinir?

Arakdaslar Kulaklik almayi dusunuyorum. Sizce HS65 mi yoksa HS80 RGB USB mi alayim? Bütçe max 2500 baska bir oneriniz varsa alabilirim. https://www.itopya.com/corsair-hs65-71-surround-beyaz-kablolu-gaming-kulaklik_u19981...
  3. S

🔥İndirim 🔥🔥Amazon Kasım İndirimleri Başladı🔥🔥

Yine gecmiyor. Faturada ne kadar odedigine bakilmiyor mu? @Abdullah Hacıgül hepsiburada da olan m34 modeli icin paylasmisti. Paylastigi zaman sinirdaydi ve vergi indirimi aliyordu diye hatirliyorum. Bu telefon icinde aynisi gecerli olacagini düşünüyorum.
  4. S

Benim bildigim kadariyla 9500 TL altı her telefon icin geçerli diye biliyorum
  5. S

Arkadaslar bu telefonu vergiden dusebilir miyim acil cevap verirseniz sevinirim
  6. S

Samsung A34 VS M34..

Vergisiz telefon alma şartları belli de kullanma şartları çok açık değil. Mesela ben aldıktan sonra hattın benim üzerime mi olması lazım yoksa sadece alım sırasında istenilen TCKN yeterli oluyor mu?
  7. S

F/p internet sağlayacısı önerisi

Merhaba, ben bir öğrenci olarak kendi evime yeni internet bağlatacağım. Malum turknet zammı ile daha uygun ve fiyatına göre en iyi hizmeti alacağım internet sağlayacısı arıyorum. Eğer kullandığınız uygun fiyatlı ve iyi hizmet veren bir sağlayıcı varsa lütfen yorum olarak belirtiniz. (Marka fiyat...
  8. S

Lenovo Legion Y520 ile HP EX950 M.2 SSD uyumlu çalışır mı?

Merhaba, ben bir lenovo legion y520 (i5 7300hq) modeli sahibi olarak 128 GB olan ssd mi yükseltmek istiyorum. Bugün Abdullah abinin paylaştığı Hp ex950 m2 ssd yi gördüm ve bilgisayarım ile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri