Arkadaşlar kimse konuya hakim değil veya yazmak istemedi alacak arkadaşlar için yazıyorum ürün hatalıymış bilginiz olsun ışık sızması ve ölü piksel olduğu için iade ettim xg27acs aldım
renk ışık ayarı yaptım diğer monitörde 250 parlaklık vardı bunda 400 olunca sanırım fazla ışık sızması geldi şuanlık rahatsız etmiyor bakalım sizinde dediğiniz gibi benzermiş hocam
Bu tarz monitör kullanan kimse yok mu ürünün ışık sızması mı yoksa normal ips monitor tepkisi olup olmadığına karar veremedim. Daha beyaz mavi tonlı olan monitor eski ips monitorüm viewsonic.
Arkadaşlar merhaba, Vatan'dan IPS 1440p monitör aldım. Fotoğraflarda göründüğünden daha parlak çıkıyor ama bu kadar IPS glow olması normal mi?
Oyunlarda vs. bu kadar gözüme batmıyor. ViewSonic XG2405 1080p IPS monitörden geçtim, onda bu kadar olmuyordu. Emin olamadım, iade etmeli miyim sizce?