Merhaba arkadaslar MSI 5600xt mech oc ekran kartim var format sonrasi AMD nin sitesinden driver yüklemeye çalıştım ekran karardi bir daha açılmadı daha sonra reset tuşuna bastım bu sefer Windows baslarken donma oldu tekrar reset tusuna bastim guvenli moddan girdim yüklediğim driveri kaldirdim...
Merhaba arkadaslar msi 5600xt mech ekran kartim var format sonrasi amd nin sitesinden driver yüklemeye çalıştım ekran karardi bir daha açılmadı daha sonra reset tuşuna bastım bu sefer Windows baslarken donma oldu tekrar reset tusuna bastim guvenli moddan girdim yüklediğim driveri kaldirdim...
Arkadaşlar b450 anakart almayı düşünüyorum iki model var aklimda asusun tuf gaming modeli ve msi in gaming plus max modeli sizce hangisini almaliyim veya farkli model öneriniz varsa alabilirim işlemcim 2600x ekran karti 5600xt 16 gb 3200 mhz ramlerim var teşekkürler...
Güç kaynağı hariç
1587496788
Ayrıca aradığım kasa gözüme hoş gelmeli hava sirkülasyonu fln önemli değil bu cosair spec delta ve msi100m hoşuma gitmedi daha ikonik kasalar olabilir gamepower warcy tarzinda onunda stoğu kalmamış
Arkadaşlar 700₺ ye kadar kasa Önerisi yapabilirmisiniz 360mm sıvı sogutmam var kasama büyük geldi dolayisiyla degistirmem gerekiyor aklimdan "Rush Bigkeen" geçiyor
Merhaba arkadaşlar Pc de oyun oynarken oyun kapanıyor bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum oyunlarım ve windows orjinal ayrıca defaatle format atmama rağmen sorun bir türlü düzelmedi internet üzerinden çözümleri denedim fakat bir sonuca ulaşamadım sorunum donanımsalda olabilir bilgili...