seyit1 isimli üyenin son içerikleri

1. S

Google Sızdırılmış Şifre

Google ayarlar - google şifre yöneticisi -kontrol kısmında varsa sızıntı yazıyor
  2. S

Google Sızdırılmış Şifre

0 veri ihlali diyor başka ne olabilir ki
  3. S

Google Sızdırılmış Şifre

Merhabalar google hesabımda 30 adet sızdırılmış şifre uyarısı aldım.Şifrelerimi değiştirdim.Neden olmuştur bu olay bilgisi olan var mı ?
  4. S

Clear cmos information hatası

Merhabalar uzun süredir bu hatayı alıyorum.Bios Güncel 1 kaç farklı bios denedim çözüm olmadı , bios pili değiştim oda olmadı.Nasıl çözebilirim bu sorunu ram yerlerini değiştiricem bi umut başka çözüm önericek var mıdır ?
  5. S

Instagrama giriş yapamıyorum

Instagram hesabından yanlışlıkla çıkış yapıldı.Tekrar girişte doğrulama uygulamalarına kod doğrulama gönderiyor ama kurtarma uygulamalarına kayıt yapılmadı önceden.Hesaba giremiyorum hiç bir türlü.1 Fotoğraf vardı zaten profilimde fakat Selfie gönderdim ama kobul edilmedi.Ne yapabilirim bu durumda?
  6. S

Ethernet switch sorunu

5 Giriş var zaten interneti 1. Ye takıyorum diğer yerlerden dağıtıyorum doğrusu bu değil mi ? 2 dende denedim aynı sorun oluyor .Birde modemi resetleyince düzeliyor.Geliyor internet
  7. S

Ethernet switch sorunu

Merhabalar modemden switch e , switch tende pc ye bağlantı yapıyorum fakat pc ye internet gelmiyor , direk modeme takınca geliyor.neden yapar bunu. Birde pc deki internet kablosunu wifi genişleticiye takıp tekrar pc ye takınca internet gelmiyor. Nasıl çözerim bu sorunu . Teşekkürker
  8. S

GigaFiber Modem Önerisi

[H3 id='ZYXEL+VMG3625-T50B+Trknetin+Verdii+Modemmi+Google+da+yle+Yazyor.Wifi+5+Yeterli+Benim+in+Aslnda+1000+Megabitin+Hepsini+Almasamda+Olur+Telefonda.600+700+Olsun+Sknt+Yok+Yeterli+Olur.']ZYXEL VMG3625-T50B Türknetin Verdiği Modemmiş, Google da Öyle Yazıyor.Wifi 5 Yeterli Benim İçin Aslında...
  9. S

GigaFiber Modem Önerisi

Keenetic Daha İyi Gibi Her Konuda Sanki. Para Verip Modem Almam. Keenetic Yeterli Gibi Duruyor.
  10. S

GigaFiber Modem Önerisi

Yakında TurkNet GigaFiber'e geçeceğim. TurkNet'in verdiği modem nasıldır? [H3...
Geri