İtiraz için nasıl bir geri dönüşte bulundunuz hocam
1753120779
Benimkisi wqhd modeli hocam bu arada 2023 8. ayda 7950₺ ye almıştım şuan önerdikleri monitör 8800₺ fiyata sahip
Merhaba dostlar, MSI G274QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 170HZ 1MS monitörümün ekranında çizgiler çıkmasından kaynaklı servise göndermiştim ve değişim kararı çıktığı için aldığım firma ürünün stoklarda bulunmadığını bu yüzden MSI 27 G274QPF E2 2560X1440 FLAT RAPID IPS 180HZ 1MS gönderebileceklerini...
Hocam bahsettiğin fiyatlara mekaniği ve kasası düzgün mazda 323 bakabilirsin. 1998 model kasaların döşemeleri çok nem olan şehirlerde kullanıma uygun olmayabilir. 99 model ve üzeri bk kasa olarak geçen kasalar sana uygun olacaktır.
Dostlar, iş yerinde çizim ve render işlerinde ağırlıklı olarak kullanmak için sistem bakmaktayım. İşlemcinin intel olması gerektiği dönüşü aldığım için bu konuda 30 - 35k bütçelere ihtiyacımı rahatlıkla gören sistem önerilerinize açığım. İşlemci konusunda 12700F muadili bir şeyler baktığımda...
Merhaba dostlar, internet alt yapım şuanlık 100mpbs vdsl destekliyor. Eski modemim miladını doldurduğu için fiyat performans vdsl modem arayışım bulunmaktadır. Keenetic markasının modemlerinin iyi olduğunu gördüm fakat satışta güncel olmayan modeller de var sanırım onu tam anlayamadım. Bütçe...
Merhaba dostlar,
55K bütçeye kadar gaming laptop arayışındayım. Birden fazla model var fakat gözden kaçan bir f/p ürünü varsa değerlendirmek istiyorum. Önerilerinize açığım.
Bütün her şeyi en başından söküp bahsettiğiniz gibi bios pili dahil hepsini tekrardan yaklaşık yarım saat bekleyerek taktım. Sorun çözüldü teşekkür ederim.
Bahsettiğiniz gibi yaptım fakat bir değişiklik yok. Ekran kartına display port ile bağladım monitör bağlantı ışığı olarak beyaz ışığı yakıyor daha sonra sinyal yok deyip turuncu yakıyor ve ekranı vermiyor. Hala sorunu çözemedim.
Merhaba dostlar, itopyadan aldığım sistemde tüm bağlantıları yapmama rağmen ekran kartının fanları ilk açılışta dönüyor ve sonrasında duruyor. Ekrana ise görüntü hiç gelmiyor yalnızca no signal uyarısı görebiliyorum. Sistem freedos olduğu için görüntü gelmediğinden windows kurulumu bile...
Merhaba dostlar forumda yeni olduğum için yardımlarınızı bekliyorum.
Asus dual 4060Ti ve i5 12400f setup için uygun olduğunu düşündüğünüz monitör hangisidir? 2k düşük Hz mi olmalı yoksa 1080p yüksek Hz mi?
24 ya da 27 inç düşünüyorum. En fiyat performans hangisi olursa onu tercih edeceğim.