https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-15irh8-82xv00fytx-i5-12450h-16-gb-512-gb-rtx4050-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-55462661?magaza=gti-bilisim&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8evBicv5hwMVOZxoCR3QRAIcEAQYAyABEgIJAvD_BwE
bu bilgisayar nasıldır .Ben bulamadımda extra ssd slotunun kenar...
Tlauncher, sonoyuncu ve Tlegacy kullanmayın, sklauncher de javayı biz indirdiğimiz için diğerlerine göre daha güvenilirdir ,ama en iyisi korsan kullanmamak.
Discord u açmaya çalıştığımda resimdeki görüntü karşıma çıkıyor ve açamıyorum .Nvidia nın eski sürücülerini yükle diyor fakat alternatif bir yol varmıdır? RTX3050
Ben 1 yıldır G29 kullanıyorum .Yazılımını kurmak dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım .Yazılımınıda en son bilen kişiden halettik .Sesi aşırı gürültülü değil .Forcefeedback aşırı güçlü ki masa sallanıyordu kıstık bizde ,900* fazladan yetiyor ,dışı deri kaplama tuşlar fazla H viteste Geri vitese...
Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum fakat Cities Skylines adlı oyununu açmaya çalıştığımda başlatılıyor yazıyor fakat sonra ben bir şey yapmadan tekrar oyna butonu çıkıyor .Açmaya çalışırken programın penceresi veya paradoxv2 açılmıyor .Masaüstünden hem paradoxu hemde citiesi açmayı denedim...