Seyyid01 isimli üyenin son içerikleri

1. Seyyid01

Lenovo LOQ 15IRH8 nasıl

https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-15irh8-82xv00fytx-i5-12450h-16-gb-512-gb-rtx4050-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-55462661?magaza=gti-bilisim&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=EAIaIQobChMI8evBicv5hwMVOZxoCR3QRAIcEAQYAyABEgIJAvD_BwE bu bilgisayar nasıldır .Ben bulamadımda extra ssd slotunun kenar...
  2. Seyyid01

Güvenilir düşük sistemli Minecraft launcher önerisi

Tlauncher, sonoyuncu ve Tlegacy kullanmayın, sklauncher de javayı biz indirdiğimiz için diğerlerine göre daha güvenilirdir ,ama en iyisi korsan kullanmamak.
  3. Seyyid01

Discord color issues while screensharing on windows with nvidia hatası

vpn kullanmıyorum ,az önce googleden açabilidiğimi söyledim ama googlede de bu hatayı aldım
  4. Seyyid01

Discord color issues while screensharing on windows with nvidia hatası

Discord u açmaya çalıştığımda resimdeki görüntü karşıma çıkıyor ve açamıyorum .Nvidia nın eski sürücülerini yükle diyor fakat alternatif bir yol varmıdır? RTX3050
  5. Seyyid01

DİREKSİYON ÖNERİSİ G29?

Ben 1 yıldır G29 kullanıyorum .Yazılımını kurmak dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım .Yazılımınıda en son bilen kişiden halettik .Sesi aşırı gürültülü değil .Forcefeedback aşırı güçlü ki masa sallanıyordu kıstık bizde ,900* fazladan yetiyor ,dışı deri kaplama tuşlar fazla H viteste Geri vitese...
  6. Seyyid01

Cities skylines açılmıyor .

Diğer oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum fakat Cities Skylines adlı oyununu açmaya çalıştığımda başlatılıyor yazıyor fakat sonra ben bir şey yapmadan tekrar oyna butonu çıkıyor .Açmaya çalışırken programın penceresi veya paradoxv2 açılmıyor .Masaüstünden hem paradoxu hemde citiesi açmayı denedim...
  7. Seyyid01

Assetto corsa trafik modu hatası

nasıl kapatacağım
  8. Seyyid01

Assetto corsa trafik modu hatası

Assetto corsa trafik modunu kurdum fakat araba biryere çarpınca geri düzelmiyor motor bozuluyor .Bir çözüm bulamadım .Sizlerden yardım alabilirmiyim?
  9. Seyyid01

Bilgisayarım oyun kaldırmıyor ama direksiyonum var

bakarım ozaman ram yükseltmek için
  10. Seyyid01

10500 ama şuan 12000
  11. Seyyid01

tüm oyunları öyle yaptım 1692860408 hepsini açtım 1692860410 hepsini açtım
  12. Seyyid01

inter iris xe ve mx330 var , en iyisi mx330 imiş onu kullanıyorum