merhabalar marka olarak logitechi uzun süre önce bağenmiştim çünkü x y hassasiyetlerini driver üzerinde özelleştirebiliyorum. diğer markalara dair bir tecrübem olmadı, g300s ve g502 kullandım radikal bir karar alarak kablosuz dex e geçiş yaptım fakat fiyatı bunu hakediyor mu bilmiyorum. ve...
Aslında çözülmedi. psu pc yi besleyemiyor. demekki.rgb ışık felan varsa iptal et fazladan güç çeken donanımları iptal et 7 tane fan felan varsa egzoz bırak gerisini çıkar..
İşlemcide denemedim ama ekran kartında Mx6 işe yaramaz bir macun, kryonaut çok daha iyi bir performans gösterdi. Palit Rtx 3080 gamepro aşırı ısınan bir kart mx6 83 diğeri 78 derecede tutuyor
R7 7800x3d Asrock a620m pro rs wifi kullanıyorum. İlk bios güncellemesinde denemiştim. Felaket korkunç drop yaşatıyordu.
2. Güncellemede tekrar denedim. Sıcaklıklar 85 derecelerden 65 lere düştü. Bir kaç gündür kullanıyorum baya işime yaradı şuan. Yanlış anlamadıysam smt yi yani sanal...
sorunu çözebildiniz mi ben de bu sorunu yaşıyorum. mecburen corsairin driverını aygıt yöneticisinden silip ses ayarlarından ses yüksekliğini eşitlemeyi açıp ses kasabiliyorum.
Orjinal kablo satan bir yer bulamadım. Bildiğiniz kaliteli frekansları iyi iletebilen yıpranmaya ve bozulmaya dirençli kaliteli kablo var mıdır. 2 metre ve yukarısı bütçe 1000tl
12 bine palit Rtx 3080 gaming pro oc aldım bende mining çıkması. Bakımı yapılmamıştı 2bin tl masraf çıkardı diyebilirim. Ha performans konusunda sorunu yok şuan. Padları macunu fanı bile değiştim fabrika çıkış ayarında şuan.
Hocam aynı sorunu yaşadım çok şükür düzeldi de 1 yıl geçti bildiğin aradan. Anakartım b450 dijital lisanstı lisansı cmd ile kaldırdım kullanıcıyı kaldırdım mikrosofttan cihazı kaldırdım. Pc ye format atıp sattım. Yeni sistemi kurdum e postayı girdim. Lisans bir türlü aktif olmuyor. Bir kaç ay...
merhabalar ekran kartımın padlarını değiştirmek istiyorum fakat kaliteli markaların bu ölçüde padları yok.
pulsar 0.75 pad ve 1mm satın alıp denedim malesef kalitesiz bir ürün çıktı yıpranmış orjinal padim 105derece idi sıfır takılmış pulsar 100 dereceye düşürdü :D
şu padi alıp 0.8 mm ye...