DLSS4 mfg hariç geliyor zaten burada bir sorun yok, arkadaşın dediği şey rtx 3000 serisine fg gelme muhabbeti. Bu daha taze bir konu galiba donanımdan...
55 fpsden 75e 10fps fark demek algı yapmak oluyor tartışmanızın %70ini okudum. Toplu bir yorum yapacağım yani. Hiçbir aklı yerinde olan teknoloji kanalı 55...
Dostlar biraz geri vites mi yaptın diyeceksiniz ama donanımarşivi videosunda bir söze takıldım sanırım o videoydu '' Rekabetçi oyunlarda FG4X açılmaz ''...
Hayırlı olsun, maddi sıkıntısı olmayan istediği karttan istediğine geçebilir zaten buna da kimse bi' şey diyemez. Sonuçta bi' sonraki nesil seriye geçiliyor...
Tabii ki seviyem yetmez hocam. Senin cehalet seviyene benimki yetmez. Neyse seni cevap sayımda geçtim hocam sana göre senden çok üstün bir varlığım bana...
Dostum ilk cümlenden sonrasını okumadım muhtemelen düşük iq seviyesinde bir yazı yazdın
1738480740
Alanlar nasıl da kaliteli tecrübeli bir şekilde olumlu...
RTX 5070 talebi bence çok fazla olacak inanılmaz. Stok sorunu en çok 5070te bekliyorum. 5060 bilinçli olarak bol yollanıyor talebi zaten çok. PC Hocasında...
Dostlar herkese söylüyorum
RTX 4080Ti bu kart.
Eğer oynadığınız oyun saf performansa yetiyorsa ve 4080Superiniz varsa ALMAYIN 100 yerine 120 fps gereksiz...
Ulan öner mi dedim kullanmadığın malı zaten ne öner ne de önerme incelemeni yaz geç ama milleti yönlendirme. Bırak millete . Kafan mı basmıyor oğlum benim...
olum karı olan sensin RTX 5080 için yaptığın tanımlamalar girmediğin haller kalmadı dansöz gibi kıvırdın her yönden salladın baştan sona harbi okunsun 5080e...
Dostum 4080 Super vardı ve sana diyorum ki DLSS'i ben ota boka açıyorum. DLSSsiz oyun oynamıyorum. Madem böyle DLSS'in kölesiysem neden 5080 alıp da 80...
Hocam NVIDIA da çok büyük kötülük yapıyor hatta muhtaç bırakıyor çünkü tekel firma. Yalan mı ? Kart üretebiliyor muyuz ? Alternatif var mı ? Adamlar...
yazdıklarım deneyim . Seninki de kulaktan dolma bilgileri harmanlayıp yanlış yere çekerek yorumlamak. özetle bu . Senin amaç biraz lgbtlilerin farkındalık...