XDrive 15'li kullanıyorum 2019'dan beridir. Kesinlikle memnunum hala sağlam sadece dirsek yerleri yırtıldı ama çok ucuza ZIO'dan dirsek yastığı alsam...
5080Super beklemek mantıklı gibi ama bu NVIDIA ömrümden ömür giderecek Mesut Çevik bile Ekim sonu piyasaya salarlar dedi NVIDIA daha sızıntı vermedi...
Oha anket sonucuna göre şuan 5080 + 2 konsol 10 oyla önde :D diğerleri 0 oy almış
1762974701
Bu arada işlemcim 7700x ama 5080 alırsam 1000w psu da alıcam...
NVIDIA keşke VRAM düşüren bir teknoloji de bulsa. Bıktık DLSS iyileştirmesinden. Bir kez de VRAMi düşürecek bir sıkıştırma sistemi bulsa da rahatlasak. Mis...
Hocam doğrudur da 5080 ile fiyatı eşitken takasladım şimdi 5080 ile arasında kocaman fark var. 4090 o fiyatı da açıkçası haketmiyor. 5080Super söylentisi...
5080 alabiliyorken çok daha düşük fps ve daha kötü görüntüde oynayacağın ps5 neden alıyorsun?
switch 2 oyunları da aşşşıırı pahalı bir yerleri havada...
hocam 5070ti bile 4k oynatıyo 5080 üzmez aradaki fark absürt. çok paran varsa sen bilirsin ama bende 2k için sistem dizdim yanında ps5 de vardı bu akşam...
Onu bunu bilmem de tekno marketlerden alma bir tek onu bilirim. Garanti ayağına 2 konsol parası alıyorlar. Tavsiyem İstanbuldaysan Gözde Elektronik ...
Cevaplar için teşekkürler. Prizden kastınız duvardaki mi yoksa uzatma mı ? Odamda tek bir priz var maalesef diğer odalara da uzatma çekecek mesafem yok...
Sistemimde RTX 4090 var 4K Ultra oynuyorum . 750w PSU kullanıyorum ve oynadığım hiçbir oyunda kapanma çökme ve herhangi bir sorun yaşamadım. Overclock...