sezerbey98 isimli üyenin son içerikleri

1. sezerbey98

Youtube Kanalımın Gidişatı Nasıl ?

Ellerine sağlık kardeşim. Engelledim. Devam yok durursun inşâAllah. :) Sadece TSK paylaşsaydın abone olurdum . TSK Edit kanalında RTE editleri ne alaka mesela ? TSK asker üzerinden paylaşımlar yapmadığın için aksine particilik yaptığından engelledim. TSK'yı bulaştırma partilere
  2. sezerbey98

Havit Gamenote KB904L Manyetik Switch Klavye 1699₺

Bu fiyat ne şaka mı ? 1699 TL nedir şaka mı ya . Cidden iyi bir klavye mi ? Aşırı ucuz 1699 TL'ye mekanik klavye alamayız normalde
  3. sezerbey98

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hiç 8BitDo Ultimate 2C düştüğünü gördünüz mü ?
  4. sezerbey98

G Pro x Superlight 2 geldi. Arkadaşlar ürün AŞIRI temiz. Ben 4000'e aldım sıfırıyla arasında %25-30 gibi fark var diye bir şeyleri eksiktir dedim. Her şey tertemiz. Sadece jelatinini benden önceki açmış başka sorun yok. Üründe nokta çizik kir hiçbir şey yok. Mouse koruyucuları da gelmiş kayıp...
  5. sezerbey98

4000e aldım %10 da QNB iade etti 3600e geldi. Ayrıca kargo geldi resimleri atıcam
  6. sezerbey98

Benim G Pro x Superlight 2 de dağıtıma çıktı bakalım ben de atıcam her şeyiyle umarım üzmez
  7. sezerbey98

Zor değil sadece sabır istiyor :D Ben mesela RE4 Separate Ways oynarken her chapter bitince amazona girip f5liyordum . Öyle şansa gördüm . Botlar çok seçici davranıyor bence. Mesela Superlight 2'yi göstermedi halbuki 5500 gibi bir fiyattan 4000e düşmüştü %30 civarı düşüş
  8. sezerbey98

Hocam G Pro x Superlight 2 için uzun bir zamandır kamplıyordum genelde geceleri çok güzel şeyler düşer kimse almaz haftaiçi çünkü insanların işi gücü var ama GPX S2 mesela günlerce gelmedi . Taktik şu telegram botları vs seçici paylaşıyor eğer amacın bir mouse ise hemen Amazon arama kısmındaki...
  9. sezerbey98

Superlight 1'de mekanik switch var kronik sorunlu ama Superlight 2'de optik switch ve mekanik hissiyat var o yüzden Superlight 2 baya baya övülüyor Viper v3 Pro seviyesinde. Superlight 2 net alınır sadece 1 alınmaz o kronik sorunlu
  10. sezerbey98

S25+ iade edilir mi ya henüz iphone'da rakibi olmayan muhteşem telefon valla hocam. 1777305954 4.057,80 TL'den G Pro x Superlight 2 aldım Allahımmmmmmm ayın en mutlu depo müşterisi oldum. KAMP YAPTIM KAMP KÖLE OLDUM KÖLE . ALLAHIM BEYLER BEN DEPODAN MEZUN OLDUM SİZE BAŞARILAR
  11. sezerbey98

Bu fiyata hyperspeedler var güzel fiyatlandırmaya gitmiş ama hocam uyarayım Basilisk V3 Pro söylendiği kadar Pro değil pek daha çok genel kullanıma hitap ediyor. Viper veya Deathadder daha güzel ama genel kullanım ve tasarım açısından çok iyi hayırlı olsun
  12. sezerbey98

https://www.amazon.com.tr/Razer-DeathAdder-HyperSpeed-ergonomik-spor/dp/B0D384K6L9/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=1QWPEYD5TEAR9&dib=eyJ2IjoiMSJ9.1jnXqcfSlnGrEmMQZgm_BGmvFXmENmqC0kp2UheaAS4qpt0uixqvoiRUnwogGwrMZJ900_gRZgvOodYxnCQ06I6nMOnu8FBaLXjo6qx2L3YzJQJNdLoOBQbhNeXp...
  13. sezerbey98

Artık NEXT 58 inç TV gelince haber veren olmuyor korkuyor herkes televizyondan gfkdgnsd
  14. sezerbey98

RTX 5070Ti fiyatına 5070Ti dengi ama teknolojide 5070Ti'yın baya gerisinde bir kart bence bunu köleler bile almaz
Geri