sezerbey98 isimli üyenin son içerikleri

1. sezerbey98

Yardım Hangisi Mouse Almak Mantıklı?

G Pro X Superlight 2 ve Viper V3 Pro tepedir. Bu ikisinden birini seç konforu , hafifliği , tutuşu hangisi rahat gelirse. Ben G Pro X Superlight 2 ve Viper V3 Pro'yu Mediamarktta denedim ikisi de top seviye özellik kıyasına gerek yok ama GPX2 kesinlikle daha hafif konforlu ve iyiydi. Ben mesela...
  2. sezerbey98

Thermalright Phantom Spirit 1999tl

Çok iyi. Evo modeliyle 9800x3D'yi +250Mhz PBO Boostlu sabit oynuyorum gayet serin (70 derecenin altı) Ama BF6 gibi %70 ve üstü CPU kullanımında maalesef 70-75 derece illa görüyorum
  3. sezerbey98

Yardım Sipariş Verdim.-Cyclone2 Gamepad 3775₺ Alınır mı?

O zaman Thunderobot G80TS , Gamesir Cyclone 2 veya Gulikit KK3 Max alırdım ben. Dock önemliyse direkt Cyclone 2 alırdım. Cyclone 2 mükemmel konforluydu
  4. sezerbey98

İnceleme Ey Flydigi Apex 5 Elite Sen Nesin Be Abi ? -Amatör İnceleme -

Hocam 3500e G7 Pro nerde yahu çok iyiymiş :D Apex 4ü bilmiyorum ama Apex 5'te dün keşfettiğim olay oldu. Flydigi Apex 5'in yazılımında Cronos New Dawn görünmüyordu adaptive'e sahip diye ama oyun kolumu Dualsense moduna alıp adaptive trigger çalıştırdı. Mükemmel bir oyun deneyimiyle oynuyorum...
  5. sezerbey98

Cronos The New Dawn korsan olmasına rağmen Flydigi Apex 5i hemen Dualsense olarak tanıyıp tetikleri adaptive aldı. Ve bu oyun Flydigi yazılımında adı grçmiyor ve de açtığım yer steam değil fitgirl oyunu.Fitgirl diye linçlemeyin sadece oyunun zorluğuna bakmak için indirdim düzelmişse alıcam...
  6. sezerbey98

Öneri İncehesap Bayrama Özel 1tl'ye Ürün Satacak mı? (Anket)

Bayrama özel RTX 5060 1000 TL dense daha çok saldıran olur ciddiyim. Ülkede RTX 5060 10 TL düşse saldırıyor herkes fena bir istek var.
  7. sezerbey98

Rehber Erkekler İçin Kişisel Bakım Rehberi

[H3 id='Philips+OneBlade+bitki+rtmz+oldu']Philips OneBlade bitki örtümüz oldu[/H3]
  8. sezerbey98

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Wooting 80HE sıfır alır geçerim
  9. sezerbey98

5070 Ti'dan 5080'e Geçmeye Değer mi?

RTX 4090'dan RTX 5080'e geçerdim ama 5070Ti'dan 5080'e geçmezdim. Teknoloji , vram her şey aynı performans ise 4K kullanmadıkça farkını %10dan fazla etmiyor şimdi fark açılmış mıdır bilmem. Hadi 4K'da 50 yerine 60 FPS alayım dersin normal ama 1440p'de zaten 5070Ti maksimum performans sunuyor...
  10. sezerbey98

Bu adam haklı bu arada gamepad konusunda güveneceğim tek kişi de olabilir. Önerilerini okuyarak aldım ne dediyse doğru
  11. sezerbey98

Flydigi Apex 5 kullanıcısı olarak Gamesir Cyclone 2 deneyimledim çok güzeldi. Orta bütçeye alınacak tek seçenek. Şarj istasyonu , tmr stickler, düşük gecikmesi ve ergonomisi harika. Eğer adaptive trigger , 4 motorlu titreşim , modülerlik ve yuvarlak dpad senin için önemsizse Cyclone 2 mükemmel...
  12. sezerbey98

Ah keşke ben sıradan adamım normal aldım :D sadece bu ürünü araştırırken çok inceleme aradım ama yeterli gelmiyordu bari benim de almak isteyenlere katkım olsun dedim. Bilerek her aldığımı incelerim ilerde alacaklar görsün fikir oluşsun diye.
  13. sezerbey98

Hocam ekonominin ve ticaretin nasıl b0ktan olduğunun farkındayım ama sonuç olarak ben bir bireyim ben bu ürünü 4800e 5000e nasıl alacam yolunu söyler misin ? Ayrıca o zaman dışarıda döner tavuk et yemeyelim 30 liraya mal edip 300e satıyorlar onlar %1000 koyuyor karı . Aliexpress için yollar...
  14. sezerbey98

Kupon ile 7750 TL desek çünkü bu ürünü ZGR kuponu veya farklı kuponlar direkt 7750ye düşürüyor. %20 KDV illa kesiliyor yani adamlar 6200 TL'ye bu ürünü satıyor aslında. Aradaki 1200 TL fark ise reklam , gümrük işlemleri , kargosu , olası bozuk çıkmasında doğacak iadeler , şirket giderleri dersek...
  15. sezerbey98

Hocam bu kol amazonda 5300 TL gibi bir şey. Peki getirebiliyor musun ? Yok. Wraith gibi getirebiliyorsan alırsın o paraya ama getiremiyorsan Wraith'in gümrükle , satın alımıyla , güvencesiyle uğraşıp sana sadece 2 güne yollayıp üstüne 3000 TL alması gayet doğal. %20 zaten kdv gidiyor adamlar...
Geri