sezergezer isimli üyenin son içerikleri

1. sezergezer

Çözüldü✓ Pc de bluetooth yok bluetooth adaptör önerisi

Bir yılı aşkın süredir Xbox Gamepad, farklı markayla tws kulaklıklar ve sayısız dosya transferinde bir kez dahi kopma yaşamadım. Zaten kendini ispatlamış bir markadır Mercusys
  2. sezergezer

Çözüldü✓ Pc de bluetooth yok bluetooth adaptör önerisi

Mercusys MA530 çok memnunum gerek tws kulaklık kullanımı gerek aktarım hızı açısından https://app.hb.biz/iKtD1I1K7Npy
  3. sezergezer

Robot Süpürge Önerisi 30k

Dreame X50 Ultra Complete kullanıyorum çok memnunum. Biraz daha çıkma şansınız varsa X40 Ultra öneririm..
  4. sezergezer

Öneri 2000tl altı mouse öneri

Steelseries Rival 3 Wireless Gen 2 n11 üzerinde 1878 TL şu an mavi rengi İnsanlar olumsuz yapıyor neden anlamıyorum ancak ben kablolu ilk jenerasyonunda hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum. G402 ve Dark Core var ancak ben bunu tercih ediyorum daha rahat geliyor.
  5. sezergezer

❌İndirim Bitti! Govee Envisual T2 H605C 55-65" TV Arkası Şerit Led

Maalesef altta boşluk kalıyor. Marka kesinlikle her inç için ayrı ayrı üretim sağlamalı.
  6. sezergezer

❌İndirim Bitti! Govee Envisual T2 H605C 55-65" TV Arkası Şerit Led

Philips Ambilight keyfiine yakın bir deneyimi yaşamak için en ideal olan ve uzun süredir takip ettiğim TV arkası şerit led sonunda beklediğim baremdeki indirime girdi. 3 serisindeki ürünlerden iki katı daha fazla led sayısına sahip ve sensörü çift kameralı. Bu da daha stabil geçişler ve daha...
Geri